Compania Apple a lasat deja de ceva timp pe piață noua serie de telefoane mobile iPhone 12 și dacă ești un fan al terminalelor iOS, cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată ce aduc nou aceste dispozitive. Pe lângă design-ul absolut excepțional cu care ne-au obișnuit cei de la Apple și care poate fi personalizat cu un set de huse iPhone 12, huse iPhone 12 Pro, huse iPhone 12 Pro Max sau huse iPhone 12 Mini de la https://Itelmobile.ro, merită să vorbim și despre camerele foto, un alt aspect la care companiile asiatice nu reușesc să-i întreacă pe americani.

 

În ceea ce privește camera foto, care este cel mai bun telefon mobil Apple?

 

Fără termen de comparație, iPhone 12 Pro Max este cel mai bun telefon mobil Apple, la capitolul camere foto, din istoria companiei. El are cel mai avansat sistem de fotografiere și cu ajutorul senzorului acestuia, cu aproximativ 50% mai performant decât cel al telefonului iPhone 12, iPhone 12 Pro Max poate realiza fotografii de o calitate impecabilă.

 

Care sunt diferențele și asemănările dintre telefoanele seriei iPhone 12 la fotografie?

 

Există foarte multe asemănări între telefoanele seriei iPhone 12 la capitolul camere foto. Aceste dispozitive se aseamănă două câte două, camera principală a telefonului iPhone 12 fiind similară cu cea a telefonului iPhone 12 Mini și cea a telefonului iPhone 12 Pro cu cea a telefonului iPhone 12 Pro Max. În mare, în cazul tuturor acestor patru terminale camera principală este alcătuită dintr-un senzor de 26 mm și 12 MP, cu o deschidere f/1.6 și un senzor telephoto de 52 mm și 12 MP, cu deschidere f/2.0, la care se adaugă un senzor ultra-wide de 13 mm și 12 MP și o deschidere f/2.4, în cazul terminalelor Pro.

 

Pe de altă parte, ceea ce face diferența în cazul terminalului iPhone 12 Pro Max este prezența senzorului LIDAR și a celui shift stabilization care permit captarea unor fotografii superbe chiar și în condinții nefavorabile de lumină.

 

Și modul de noapte este puțin diferit în cazul telefonului iPhone 12 Pro Max, el fiind net superior celorlalte funcții ale telefoanelor iPhone 12, iPhone 12 Mini și iPhone 12 Pro. Cu ajutorul său, se pot imortaliza cadre profesionale atât în exterior, cât și în interior. Pe timp de noapte, senzorului LIDARE al telefonului iPhone 12 Pro Max funcționează în așa fel încât să emită un fascicul luminos către subiectul fotografiat cu scopul de a calcula exact adâncimea, permițând astfel lentilelor să se focuseze mult mai rapid și să captureze fotografii clare chiar și atunci când lumina din jur este foarte puțină.

 

Zoom-ul este de asemenea un element prin care telefoanele din seria iPhone 12 se remarcă în mod deosebit față de terminalele din generațiile anterioare. Toate cele patru telefoane dispun de un senzoor zoom aflat în componența camerei principale care folosit la portrete, mai ales cu telefonul iPhone 12 Pro Max, permite realizarea unor fotografii uimitoare.

 

Ce spun utilizatorii despre camerele telefoanelor iPhone 12?

 

Prin tehnologia lentilelor sale, compania Apple a demonstrat încă o dată pentru totdeauna faptul că atunci când vine vorba de fotografie, calitatea nu stă în numărul de megapixeli ai senzorilor camerelor principale. Chiar și pentru fotografii profesionale, 12 MP sunt mai mult decât suficienți și ceea ce contează sunt de fapt funcțiile telefonului și modul de procesare al imaginilor. De aceea, statistic vorbind, majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile pasionați de rețelele sociale sau de fotografie la modul general, aleg să investească în terminale Apple, cu toate că acestea sunt semnificativ mai scumpe decât alte telefoane mobile.

 

Cu ajutorul unui terminal Apple, poți realiza fotografii, dar și videoclipuri de înaltă calitate, pe care să le folosești mai departe în crearea unui blog, site media, sau pur și simplu pentru dezvoltarea unui canal de socializare cu aspect profesional.

 

În concluzie, dacă te-ai hotărât să-ți schimbi telefonul și să treci la un terminal de ultimă generație pentru a face poze mai bune, dispozitivele din seria iPhone 12 în general și iPhone 12 Pro Max în special sunt o alegere cum nu se poate mai inspirată.