International, Stiri

Tori Spelling, în lacrimi la o emisiune de televiziune live

Actriţa a vorbit pentru prima oară despre motivele despărţirii de soţul ei

donna

Tori Spelling (cunoscută publicului larg pentru rolul lui donna din Beverly Hills, 90210 ) şi soţul ei , fostul jucător de fotbal american Dean McDermott (în Colegiu a renunţat la sport pentru a se dedica exclusiv carierei de actor), trec prin momente dificile.

Cei doi s-au despărţit în decembrie, deşi erau unul dintre cele mai respectate cupluri din Statele Unite, iar acum, la patru luni distanţă, Tori a vorbit pentru prima oară despre motivele rupturii.

Într-un interviu acordat emisiunii Lifetime show, actriţa a dat cărţile pe faţă şi, deşi cu greu s-a abţinut din plâns, a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat.

donna23

“Sunt tristă, nervoasă, dezamăgită. Ştiu că nu am putut să îi ofer niciodată atât de mult sex precum îşi dorea. Nu mai era fericit cu mine şi mă înşela”, a spus, cu lacrimi în ochi, vedeta. Totuşi, şansele ca cei doi să formeze în viitor un cuplu nu sunt nule, lucru subliniat şi de Dean, care şi-a făcut şi el apariţia în studioul în care se desfăşura emisiunea: “Trăiesc cel mai cumplit coşmar. De când am înşelat-o, mă simt ultimul om. Dar nu m-am putut controla. Sexul e ca un drog pentru mine, nu mă pot abţine”