International, Stiri

Topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune

Sofia Vergara încasează 30.000.000 $ pe an

sofia_vergara

De când joacă în serialul de mare succes “Modern Family”, actriţa columbiană Sofia Vergara (41 de ani) face ravagii. Ea a fost recompensată cu numeroase premii, dar şi cu foarte mulţi bani pentru rolul ei. Astfel, în ultimul an, Sofia a încasat nu mai puţin de 30.000.000 $, sumă reprezentând onorariul din serial plus contractele de imagine. În plus, Sofia Vergara e considerată una dintre cele mai sexy femei din lume

Ashton Kutcher

Iată că pentru al doilea an consecutiv, revista Forbes a desemnat-o pe senzuala Sofia drept cel mai bine plătită actriţă de televiziune, după ce topul a fost dominat multă vreme de protagoniştii serialului “Doi bărbaţi şi jumătate”. De altfel, unul dintre aceştia din urmă, Ashton Kutcher, a fost ocupantul locului al doilea, cu “doar” 26 de milioane de dolari pe an. Totuşi, el încasează mai mult pe episod (750.000 $) decât Sofia (175.000 $), însă nu stă la fel de bine la capitolul contracte de imagine.

jon-cryer-jpg

Pe locul al treilea s-a situat colegul de serial al lui Ashton, actorul Jon Cryer, simpaticul Alan din “Doi bărbaţi şi jumătate”, care a adunat într-un an 21 de milioane de dolari.

 

 

blank