International, Showbiz, Stiri

TOP 5 vedete care au platit ca sa faca sex

Iata cateva dintre vedetele de la Hollywood obsedate de sex. Iata ce vedeta a platit ca sa faca sex!

 

 

Charlie Sheen Leaves The Doctors Office

 

 

Iata vedetele de la Hollywood care au calcat stramb, au platit pentru sex si au fost prinse in fapt.

Tiger Woods

Tiger Woods singur a recunoscut ca a avut nu mai putin de 121 de relatii extraconjugale, fapt ce a determinat-o pe sotia lui, Elin Nordegren, sa divorteze dupa 6 ani de casnicie. Celebrul jucator de golf avea un bordel preferat unde mergea si cauta satisfactia femeilor mult mai tinere, cheltuind imense sume de bani.

Charlie Sheen

Inegalabilul Charlie Sheen nu a ascuns niciodata faptul ca ii plac femeile, bautura si drogurile. I-a placut atat de mult viata incat pana acum nu a facut decat sa se distreze si a platit multe femei care sa ii tina companie.

David Beckham

Fotbalistul David Beckham a resuit sa iasa de sub papucul nevestei, Victoria Beckam, si a calcat stramb. O prostituata, Irma Nici, a declarat presei ca David Beckham a platit suma de 7.300 de dolari ca sa intretina relatii sexuala cu ea, fotbalistul primind nota 7 in pat. 

John Travolta

Nici actorul John Travolta nu a scapat de atentia presei dupa a fost prins ca a calcat stramb. Mai tragic este faptul ca a fost acuzat de un barbat ca a incercat sa faca sex cu el sau chiar sex in trei. Dupa acel scandal, se zvoneste acum ca John Travolta este bisexual.

Lindsay Lohan

Ai crede ca Lindsay Lohan este capabila sa atraga barbati fara sa ofere bani, insa Alex Torres a declarat ca a fost platit de actrita sa faca sex impreuna. Declaratia lui initiala a fost “Lindsay m-a platit ca sa fac sex cu ea. Nu glumesc. Intrebati-l pe tatal ei”. De atunci toata lumea crede ca actrita Lindsay Lohan este atat de obsedata de sex incat ar plati barbati sau femei sa o satisfaca.