Featured, Life

Top 5 poziţii de dragoste din Kama Sutra

Kama Sutra este cea mai cunoscută carte indian-hindusă, care conţine numeroase texte despre sexualitatea umană de bază. Este mai cunoscută pentru numeroasele poziţii de dragoste reprezentate. Iată câteva dintre cele mai romantice poziţii din Kama Sutra:

Plăcere leneşă
Este o poziţie romantică, dar aşa cum îi spune şi numele, este foarte relaxantă, pentru… leneşi. Vă mişcaţi încet, languros, totul este foarte plăcut. Este şi o poziţie sexuală bună pentru partidele lungi. În timp ce partenerul tău stă în pat pe o parte, tu stai întinsă pe spate, perpendiculară pe el, cu picioarele peste. El te penetrează din această poziţie, din spate.
Sărutul buricului
O poziţie în care iubitul tău poate profita de întreg corpul tău frumos. Este destul de simplă şi comodă, mai ales pentru tine. Tu stai întinsă pe spate cu genunchii îndoiţi, iar el se aşează între picioarele tale, în fund. Pentru o penetrare mai uşoară îţi va ridica puţin bazinul, astfel reuşind să ajungă şi la abdomenul şi sânii tăi.
Mingea în doi
Este o poziţie mai complicată şi îţi poţi pierde echilibrul, însă este romantică datorită apropierii fizice dintre voi. Se face astfel: tu stai ghemuită, cu tălpile bine aşezate pe pământ, iar el se aşează sub tine, stând în fund. Te prinde în braţe şi te penetrează din spate, în această poziţie. Tu va trebui să te mişti în spate şi în faţă pe călcâie. El îţi poate mângâia sânii şi te poate săruta pe spate.
Cârligul amoros
Şi această poziţie este drăguţă, pentru momentele speciale. El se întinde în pat pe o parte (ca în prima poziţie, prezentată pe prima pagină), iar tu te aşezi iniţial ca linguriţa, în faţa lui, cu spatele spre el. Apoi, fundul îţi rămâne în aceeaşi poziţie, dar tu te strângi înspre picioarele lui. Picioarele le poţi înfăşura în jurul picioarelor lui şi braţele la fel. Capul tău ar trebui să fie la nivelul genunchilor săi şi faceţi dragoste din această poziţie.

Sex la înălţime
În timp ce tu stai întinsă pe spate pe o masă (poţi folosi perne pentru mai mult confort), el stă în picioare în faţa ta. Tu ai picioarele desfăcute şi genunchii îndoiţi şi aşa faceţi dragoste. De asemenea, el are “acces rapid” la sânii tăi şi la clitoris, astfel poţi avea parte de un orgasm garantat.

blank