Necenzurat, Stiri

TOP 3 semne ca i-a placut partida de amor cu tine

Afla semnele principale conform carora iubitului tau i-a placut partida de sex cu tine

 

Couple+sex

 

 

 

Multi barbati prefera sa se culce sau sa lenevesca dupa o partida de sex, lasandu-le pe femei sa se intrebe ce o fi in capul lor. Le-a placut? A fost bine?

Iata cateva semne principale ce te pot ajuta sa iti dai seama daca partenerulu tau i-a placut partida de sex cu tine.

 

Este mai energic

Daca la un moment dat observi ca incepe sa aiba din ce in ce mai multa energie, este clar ca ceva din ce faci ii place. Daca ati avut un preludiu bun, ai facut sex oral, ai stat intr-o anume pozitie, este clar ca acest lucru va ajuta sa ajungeti la orgasm. Daca indraznesti sa preiei controlul in pat si sa-ti domini partenerul, poti fi sigura ca la final se va declara satisfacut de partida de amor.

 

Bis

Daca ai facut ceva neobisnuit cu o seara inainte, ai avut curaj sa faci ceva ce nu ai mai facut, atunci este clar ca a doua zi sau chiar dupa ce ati incheiat partida, o sa te puna sa repetati figura. Spre exemplu iti poti da seama ca i-a placut partida de amor, daca in zilele urmatoare iti cere sa repeti un gest erotic pe care l-ai facut.

 

Actiune

Majoritatea barbatilor adora sa fie dominati de partenerele lor si le place sa le vada ca se implica activ in tot actul sexual. Mai mult, daca deobicei erati obisnuiti ca el sa stea deasupra, iar tu ai preluat initiativa si esti calare pe el, fi sigura ca in coltul gurii o sa ii vezi un zambet obraznic.  

 

blank