Necenzurat, Stiri

TOP 10 locuri incredibile pentru a face sex

Daca ai ramas in pana de idei si vrei sa iti reinventezi viata sexuala, iata cateva locuri numai bune de a face sex

sex-outdoors-main_0

Daca vrei sa iti reinventezi  viata sexuala sau daca ai ramas in pana de idei si nu mai stii pe unde sa faci sex, iata cateva idei.

In ploaie. Chiar daca este posibil sa capeti o mica raceala, merita sacrificiul. O partida de sex in mijlocul unei ploi de vara este numai buna pentru revitalizarea relatiei. 

In avion. Sexul la mare inaltime poate sa iti aduca multa adrenalina in sange. Cand te afli cu partenenrul/a in avion si aveti permisiunea sa circulati dupa decolare, puteti da fuga la baie si sa va faceti de cap.

In gradina. Daca sunteti norocosi si aveti o curte cat de cat mai ferita de ochii lumii, atunci puteti incerca sexul in aer liber. Nimic nu este romantic si mai eliberator.

In tabara. In tabara, langa un foc si o padure puteti incerca sa faceti sex linistiti. Sexul in aerul curat de la munte este revitalizator.

Pe masa de biliard. Puteti sa imbinati placutul cu „utilul”. Dupa ce jucati o partida de biliard, puteti sa navaliti pe masa de biliard.

Pe masina sau in ea. Puteti merge oriunde vedeti cu ochii si sa parcati unde vreti, apoi puteti incepe o partida de sex. Ca idei puteti incerca pe capota masinii sau chiar in ea daca este mai frig.

Pe un santier. Daca ai fantezii cu un muncitor plin de muschi si ud de munca, atunci puteti gasi lejer un santier in lucru unde va puteti face de cap.

In copac. Puteti construi o casa intr-un copac si sa il faceti locul vostru secret de joaca si de facut prostioare.

In sala de cinema. Daca vrei sa ii faci iubitului tau o surpriza, cauta un film siropos si du-l la cinema, acolo poti incerca sa ii faci sex oral, o sa il innebunesti.

Pe acoperis casei. Puteti lua o paturica si sa mergeti pe bloc sau pe acoperisul casei, acolo puteti incinge o adevarata partida de sex. O sa fiti doar voi si stelele.

 

 

 

 

blank
blank