Toni Iuruc
Showbiz

Toni Iuruc a fost surprins în compania a două femei. Unde a mers fostul soț al Simonei Halep

Toni Iuruc și Simona Halep s-au despărțit în toamna anului trecut. Recent, omul de afaceri a fost surprins la un restaurant în prezența a două femei.

Toni Iuruc și Simona Halep au divorțat în toamna anului trecut, cu puțin timp înainte să aibă loc cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Omul de afaceri este liber să se întâlnească cu cine dorește. El a fost surprins la un restaurant din București, Fish House, în prezența a două femei. Cei trei au ales să mănânce pește și fructe de mare.

Este important de precizat că acest local se numără printre preferatele lui Toni Iuruc, afaceristul fiind surprins de mai multe ori în acest restaurant. Fostul soț al Simonei Halep a păstrat distanța față de cele două prietene, semn că încă nu a reușit să își refacă viața. Iuruc a fost destul de ghinionist în dragoste pentru că nu numai căsătoria cu jucătoarea de tenis s-a destrămat rapid. El a mai fost căsătorit de două ori înainte.

Toni Iuruc nu are noroc în dragoste

Căsătoria cu fostul număr 1 WTA a fost a treia pentru afaceristul Toni Iuruc. Prima sa soția a fost Alina, care este de profesie model. Relația celor două nu a durat prea mult. Cei doi au împreună un copil. Ulterior, el a cunoscut-o pe Liana, cu care a făcut doar cununia civilă. Căsătoria celor doi s-a destrămat rapid, precum s-a întâmplat și în cazul căsniciei cu Simona Halep, potrivit Cancan.ro. Iuruc și Liana s-au despărțit cu doar câteva luni înainte ca machidonul să o cunoască pe Halep.

Dubla câștigătoare de Grand Slam și Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, dar relația lor nu a durat prea mult. La mai puțin de un an cei doi au decis că cea mai bună decizie este să se despartă. Afaceristul a fost cel care a declarat că această decizie a fost luată de comun acord. Fostul cuplu s-a prezentat pe data de 8 septembrie și au semnat actele de divorț. Niciunul dintre ei nu și-a refăcut viața.

blank