Tomac
Actualitate

Tomac, Drulă și Ludovic Orban și-au făcut alianță de dreapta. Cât au în sondaje?

Tomac, Drulă și Ludovic Orban și-au făcut alianță de dreapta. În sondaje alianța ar avea, în cel mia bun caz, 19%dacă le-am aduna procentele.

Preşedintele Eugen Tomac. Partidul Mişcarea Populară a votat pentru crearea unei alianţe politice cu USR şi Forţa Dreptei. Decizia a fost votată cu unanimitate de către structura naţională de conducere a PMP, iar Tomac a fost mandatat să reprezinte PMP în relaţia cu cele două partide.

„În ciuda încercărilor de a destructura acest partid, PMP nu a dispărut şi nu va dispărea. Am trecut printr-o perioadă plină de atacuri fără precedent, din foarte multe direcţii, dintr-un raţionament simplu – PMP există, într-o scenă politică în continuă schimbare. Nici PSD şi nici PNL nu mai sunt ce au fost, dar noi am rămas o constantă.

O alianţă de dreapta este singura soluţie pentru România. Este un proiect curat, un proiect corect, un proiect care oferă românilor o variantă echilibrată la ceea ce ne oferă alianţa neputinţei, formată din cele două partide de la guvernare”, a declarat preşedintele PMP, eurodeputatul Eugen Tomac, conform unui comunicat de presă al formaţiunii.

Tomac, Drulă și Ludovic Orban și-au făcut alianță de dreapta. Cât au în sondaje?
Un ultim sondaj arată intenția de vot al partidelor. Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri ar obține:
PSD – 30%, PNL – 20%, AUR – 20%, USR – 14%, UDMR – 5%.

blank