Showbiz, Stiri

Tom Boxer: „Antonia e o bucată bună. Măcar acum cât sunt tineri să facă ce fac iepurii”

Tom Boxer vorbeşte fără perdea atunci când îşi spune părerea despre relaţia dintre Alex Velea şi Antonia.

Tom BoxerArtistul abia ce a aflat despre faptul că cei doi ar fi împreună şi s-a mirat că Antonia nu s-a cuplat mai degrabă cu Smiley, decât cu Velea.

Tom Boxer îl consideră norocos pe Alex Velea şi îi recomandă să nu renunţe la soţie şi, dimpotrivă, să rămână cu amândouă.

„Eu aş fi văzut-o mai mult pe Antonia cu Smiley, dar dacă s-a băgat Velea primul… E foarte mişto combinaţia, Antonia e o bucată bună, eu mă bucur pentru ei. Măcar acum cât sunt tineri să facă ce fac iepurii. Tot respectul pentru partea de PR, e făcută bine. Combinaţiile astea prind la oameni. Dacă e adevărat, Alex e un băiat ca lumea. Are o bucată mişto. Ca şi Ana. Dacă Velea e băiat deştept, poate să le ia pe amândouă. Eu aşa aş face, de ce să renunţi la ele? Ambele sunt frumoase, sigur îl ţine, se descurcă. Din câte ştiu eu, Antonia era obişnuită cu negri în America şi Velea e la fel, mai portorican. Vincenzo era mai posesiv aşa, dar era un bărbat bine. Poate Antonia este o femeie greu de controlat”, a spus Tom Boxer pentru o emisiune tv.

Nu este prima dată când Boxer o atacă pe Antonia. În aprilie el declara că frumoasa artistă nu ştia să vorbească, să se poarte şi nici să se îmbrace atunci când a cunoscut-o şi că după ce a făcut-o cunoscută, ea i-a întors spatele.

Alex Velea a renunţat, zilele trecute, la verighetă, iar soţia lui, Ana Maria, este de negăsit. Surse apropiate celor doi au dezvăluit că divorţul amiabil a avut deja loc la notar, iar una dintre condiţii a fost discreţia absolută.

blank