Titi Aur a fost internat în spitalul din Bârlad, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Multiplul campion naţional de raliuri a mărturisit că, pentru el, “verdictul a fost mai greu”, însă a spus că are sprijinul medicilor pe care i-a comparat cu îngerii.

Titi Aur a aflat că are COVID-19 în momentul în care a început să aibă stări specifice infectării. Fostul pilot a explicat că a făcut testul pentru noul coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

Multiplul campion naţional de raliuri a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce a aflat că s-a infectat cu boala care a ucis aproape 24.000 de români.

Titi Aur are coronavirus. Mesajul fostului campion de raliu după ce a ajuns în spital

„INGERII DE LA BARLAD

Cunosc spitalul din Barlad din copilarie, am intrat de multe zeci de ori, avand persoane dragi internate. In ultimul an spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid.
Ce a insemnat asta?
In prima faza….. Panica. Pe urma intrebarea: si ce trebuie sa facem acum? Si imediat a venit raspunsul: Tot personalul indiferent de specialitate: lnterne, chrurgie, ortopedie, cardiolegie, se va ocupa doar de pacienti covid. S-au creat circuite speciale, s-au adus containere si imediat a inceput treaba. Au fost multe comentarii pentru ca Barladul a ramas fara principalul spital si pacientii noncovid trebuie dusi la Vaslui, dar lucrurile si-au urmat cursul.

Duminica 28 martie eram acasa la Barlad si avand cateva reactii ciudate: senzatie de oboseala, friguri si o usoara tuse, am venit si am facut un test. Rezultatul: Evident pozitiv.
Oricat de puternic esti sau crezi ca esti, cand se confirma ca esti infectat cu acest nenorocit de virus, incep sa se schimbe un pic valorile in cap. Nu-ti mai doresti milionul de euro ci ai vrea sanatate, incepi sa accepti ca firmele pot functiona si doar cu colegii tai, te gandesti daca ai stat suficient cu familia, etc
Dar inainte de a se instala panica, se implica ei,”INGERII DE LA BARLAD”

De ce le spun asa?
Nu doar pentru ca sunt toti la fel, albi din cap pana-n picioare: medici, asistenti, personalul de la curtenie, receptie, etc,dar sunt de o bunatate extraordinara si explica ficarui pacient ca nimic nu e obligatoriu, dar ca e mai bine asa sau asa, pentru aprox 85% recomandare este sa stea sub tratament acasa, dar pentru 15% trebuie internare.

Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru ca sunt in cei 15% internati, dar in spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legatura cu vechiul spital insa cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPTIONAL!
Si, din nou, nu ma refer la partea profesionala, unde este evident ca fac lucruri minunate (au tratat zeci de mii de pacienti) ci ma refer la partea psihologica.
Inainte in spital era asa: doctorul spunea , asistenta scria, iar pacientul trebuia sa taca pentru ca stiau ei ce au de facut. Acum am gasit o cu totul alta politica.
Poate ca exagerez putin, dar as putea spune ca vii cu placere la spitalul covid din Barlad. Daca cuvantul placere este un pic fortat, din motiv covid, cu siguranta cuvantul INCREDERE este corect.
Felicit intraga echipa de la spitalul „Elena Beldiman” din Barlad si sunt sigur ca sistemul nostru de sanatate are o mare sansa cu astfel de oameni inimosi.
BRAVO! INGERII DE LA BARLAD”, a scris Titi Aur, pe Facebook.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri, 2 aprilie, alte 5.808 cazuri de infectare cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. 145 de pacienţi au decedat, iar 1.454 sunt internaţi la ATI, numărul lor fiind în creştere.