Life, Stiri

Tipuri de femei pe care bărbaţii nu şi le doresc

Experienţa îi face pe masculi să respingă anumite femei din viaţa lor

60608587

Experienta barbatilor acumulata progresiv dupa mai multe intalniri si relatii ii face sa incadreze noile femei care apar in viata lor in diverse tipologii, mizand pe insusirile cele mai evidente pe care le pot depista din comportamentul lor. Cinci tipologii de femei care merita respinse sunt usor de depistat.

Materialista

O recunosti usor. Nu va plati nota niciodata si nici nu va schita gestul de a-si scoate macar portofelul. Cand se va aseza pe scaunul din dreapta al masinii tale, isi va duce discret mana sub fund pentru a simti daca tapiteria este sau nu din piele. Are impresia ca i se cuvine orice, doar pentru calitatile pe care le are sau, mai rau, pretinde ca le are. In scurt timp, isi va extinde influenta nu doar asupra lucrurilor pe care i le oferi, ca barbat, de bunavoie, dar va considera banii tai drept buget comun, iar ulterior drept banii ei. Pe termen lung o astfel de relatie te va invata ca e mai bine sa investesti in propria persoana, decat in una care urmareste doar beneficii materiale.

Oportunista

Desi are multe in comun cu materialista, oportunista nu urmareste doar beneficii materiale – bani, haine, cosmetice, vacante etc. – ci este atrasa de pozitia sociala pe care i-o ofera relatia cu partenerul. De regula, el are o cariera de succes sau este un personaj cu notorietate in societate, iar asocierea imaginii ei pentru o perioada de timp cu un astfel de individ ar propulsa-o in medii in care ar putea fi remarcata de alti barbati. Poate fi usor recunoscuta pentru snobismul care o insoteste mereu, pentru placerea de a fetisiza barfele si pentru repulsia cu care reactioneaza in fata celor saraci.

Sfanta

Copilul de cinci ani in corp de mai mult de douazeci de ani e exemplul clasic pentru femeia care nu a gresit niciodata si se considera Fecioara Maria. Ea crede in binele lumii, in pacea mondiala, vrea sa faca doar bine si are jucarii roz din plus in dormitor. O astfel de fata, cu multe trasaturi comune cu ale unei virgine, iti va limita rapid subiectele de conversatie si interesele comune, iar excesele legate de bunatatea ei fie te vor enerva, fie te vor face sa te simti mereu vinovat.

5-tipuri-de-fete-pe-care-barbatii-nu-si-le-doresc_size1

Traumatizata

Evita sa intri intr-o relatie cu o femeie care tocmai s-a despartit de iubitul ei dupa o relatie lunga. Exista si exceptii, dar daca ea arata cel mai mic semn ca ar regreta vechea relatie sau ca ar tanji dupa un semn de la partenerul ei, e bine sa iesi din joc in secunda a doua. Multe dintre ele reusesc sa isi ascunda sentimentele fata de fostii iubiti, dar un mod bun de a vedea daca minte sau nu este si viteza cu care avanseaza lucrurile intre voi. Foarte incet sau mult prea repede sunt semnale la fel de ingrijoratoare ca are ceva de ascuns.

Petrecareata

Daca pe durata unei luni calendaristice se intampla de mai mult de trei ori ca la iesirea in oras sa se ameteasca de la alcool, e clar ca ii place sa petreaca. De regula, astfel de fete uita de responsabilitatile pe care le au si considera ca au dreptul sa se apropie de orice barbat, acuzand efectele bauturii. Frecventeaza de regula anturaje cel putin dubioase si va avea putin timp sa iti acorde daca alegi sa te implicit intr-o astfel de relatie. Petrecareta considera orice seara in care nu bea in oras una pierduta, iar nevoile ei centrale sunt prietenii, cluburile si barurile, flirtul si consumul de tutun si alcool. Pe termen lung, e neplacut sa vezi oameni care nu au ceva mai bun de facut.

blank