International, Stiri

Tinerele profesoare americane, incapabile să reziste tentaţiilor din… bănci?!

Una dintre ele a sărit pur şi simplu pe elevul ei de 17 ani

 profa sex

Saralyn Gayle Portwood, o profesoară la o şcoală pentru elev cu nevoie speciale din Texas, a fost arestată după ce a fost acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 17 ani.

Saralyn (30 de ani), care este căsătorită de un an de zile şi este mama unui băieţel, este acuzată că a abuzat sexual un elev în vârstă de 17 ani. Femeia şi-a chemat discipolul în birou şi a început să-i facă sex oral, fără a avea acordul acestuia. În faţa poliţiştilor, băiatul a spus că timp de un an, de când Saralyn îi este profesoară, aceasta l-a hărţuit neîncetat, atingându-l ori de câte ori trecea pe lângă el, sau şoptindu-i cuvinte murdare.

“O dată l-a chemat în biroul ei. L-a împins pe birou de cum a intrat în încăpere, i-a dat pantalonii jos, s-a aplecat şi i-a făcut sex oral”, a dezvăluit o sursă din cadrul anchetei.

Directorul liceului unde a predat Portwood a crezut iniţial că este vorba de bârfe între elevi, însă când au deschis o anchetă, au aflat că totul era adevărat. A fost momentul în care cpnducerea a chemat poliţia. Portwood a fost dată afară, iar în prezent este judecată în libertate.