Tinere
Actualitate

Tinere agresate în staţiile de autobuz din Capitală. Atacatorul a fost prins

Mai multe tinere susțin că au fost agresate sexual în staţiile de autobuz din Capitală, în ultimele luni. Agresorul a fost prins, joi, de poliţişti. Este vorba despre un cetăţean străin.

Tinere agresate în staţiile de autobuz din Capitală. Un bărbat de origine străină a fost arestat preventiv de poliţiştii din Bucureşti, fiind acuzat de agresiune sexuală.

Tinere agresate în staţii de autobuz din Capitală

La data de 18 noiembrie a.c., Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a pus în aplicare un mandat de aducere pe numele unui bărbat, cetățean străin, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

„La data de 22 iunie, o femeie a sesizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orelor 13:20, fiica sa minoră, a fost agresată sexual de un bărbat în timp ce aceasta se afla într-o stație STB din sectorul 1.

De asemenea, la data de 02 noiembrie a.c., Poliția Capitalei a fost sesizată de o altă femeie cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orelor 15:00, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 4, fiica sa minoră a fost agresată sexual de un bărbat.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că faptele ar fi fost săvârșite de aceeași persoană, un cetățean străin, care ar fi profitat de momentele în care a rămas singur cu minorele şi de faptul că erau în imposibilitatea de a se apăra, iar prin constrângere le-ar fi sărutat”, au transmis autorităţile.

Bărbatul a fost depistat joi de polițiștii Biroului Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri care l-au condus la sediu pentru continuarea cercetărilor, ulterior acesta fiind reţinut. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.