Monden, Stiri

Timpul Gabrielei Cristea prea important pentru a lucra pe 2 .. 3 lei

Timpul Gabrielei Cristea prea important pentru a lucra pe 2 .. 3 lei

 blankDesi nu sta foarte bine la capitolul financiar Gabriela Cristea incearca marea cu degetul si isi dechide un magazin de rochii de mireasa. Deschis la inceputul lunii noiembrie ar exista deja ceva comenzi de accesorii sau rochii de mireasa dar nu suficient pentru a sustine viata de diva a Gabrielei.

Aceasta a spus ca este tentata sa intre inapoi in viata de televiziune dar nu vrea sa lucreze chiar pe 2 lei pentru ca timpul ei, de diva, este destul de pretios conform propiilor declaratii.

Ma tenteaza sa revin in televiziune si probabil ca o voi face. […] Evident ca nu ma voi duce pe doi lei, pentru ca timpul meu e foarte pretios si nu mai pot accepta orice.„, a spus Gabriela Cristea pentru Ring.


Vrea sa fie independenta si de aceea incearca sa intre in lumea mireselor, mai ales ca are experinta in domeniu dupa ce a prezentat ”Nora pentru mama”. Acum probabil norele o sa isi ia soacrele de mana si o sa dea fuga la magazinul Gabrielei. Desi este dispusa sa se intoarca in televiziune aceasta inca nu a primit oferta potrivita, dorind mai mult ca sigur o emisiune in genului celei pe care a prezentat-o anterior. 

Nu vreau sa ma intorc sa fac orice. Daca voi reveni, vreau sa fac ceva din pasiune. Am alte surse de venit, mi-am facut si business-ul asta, am si alte lucruri in care am investit si din care imi vin bani. […] Am ajuns la un nivel la care ma apreciez si ma respect si e foarte important acest lucru.”, a mai spus aceasta.

blank