Showbiz, Stiri

În timp ce Andreea Marin face acte de caritate, tatăl ei atentează la sănătatea unor oameni deja bolnavi

Dan Marin, pericol public pentru oraşul Roman

media_137994360522924100

Dan Marin, tatal “Zanei”, a lasat in frig spitalul din Roman, punand in pericol viata pacientilor, pentru facturi restante!

Nascut si crescut in Roman, Dan Marin (67 de ani), tatal fostei “Zane a Surprizelor”, e de neclintit atunci cand vine vorba de cetatenii din randul carora provine. Asa se face ca, avand semnat un contract ferm pentru asigurarea serviciului de termoficare cu spitalul din localitate, Marin a pus in pericol viata pacientilor, sistand aprovizionarea cu caldura!

Termax Roman, firma la care Dan Marin este actionar, s-a aflat si se afla intr-un conflict de notorietate cu Spitalul Municipal Roman, localitatea natala a “Zanei”. Initial, contractul de concesionare a termoficarii catre Termax a inceput in 2003, contractul stipuland ca firma lui Marin va primi oricum, in caz de reziliere, suma de 100.000 de euro din partea spitalului.

media_137994360395600700

In toamna lui 2007, chiar inaintea sezonului friguros, intre parti a izbucnit un scandal monstruos, Termax lasand spitalul fara caldura pe motiv ca unitatea nu platise facturi restante in valoare de 240.000 de lei! Dupa ce spitalul a scos-o pana la urma la capat, prin forte proprii, procesele dintre firma lui Dan Marin si spital s-au aglomerat pe foaia instantelor nemtene, parintele divei obtinand o mare parte din suma stipulata in contract pe post de daune! Scandalul s-a intins pana vara trecuta, in interiorul a opt procese aparent interminabile, dar Dan Marin poate spune acum ca financiar a iesit mult pe plus dupa rafuiala cu spitalul din orasul sau natal!

Acum, tatăl poate să urmeze exemplul Andreei Marin şi să facă nişte acte de caritate, să-şi spele păcatele faţă de cei care au suferit, nevinovaţi, în urma tăierii căldurii din spital. (I.G.)