Showbiz, Stiri

Tili Niculaie este enervant de punctuala

Tili Niculaie apreciaza prietenii care ii suporta glumele bune, dar si pe cele nesarate

Tili NiculaieTili Niculaie a declarat intr-un interviu pentru Click ca valorifica viata, se considera un om serios si implicat. Isi iubeste foarte mult fetita si familia, iar prietenii fac parte din viata ei si sunt importanti cei care ii gusta toate glumele, fie bune sau rele.

Tili a povestit si viata ei dupa filmarile pentru „La bloc”, care acum dupa ce vede serialul in reluare i se pare ca este mai slaba decat in realitate. A mai spus ca tine legatura cu fostii actori din serial, vorbesc des la telefon sau pe Facebook.

„Sunt o familista, imi iubesc enorm sotul, fetita, parintii, sunt loiala, civilizata, serioasa, implicata. Pentru fetita mea sunt o mama devotata, stiu sa fiu mama, sotie. Prietenii spun ca sunt nebuna pentru energia debordanta de care dau dovada in orice situatie, pentru glumele sarate sau nesarate, depinde de gustul fiecaruia. Unii imi spun ca sunt enervant de punctuala. […] Pastrez legatura cu fetele din serialul „La bloc”, vorbim la telefon sau pe Facebook. Cand reusim sa ne sincronizam programele, ne si intalnim in oras.”, a spus Tili. .

blank