Social, Stiri

Ţi-ai făcut rezervarea pentru petrecrea de Revelion?!

Vezi unde te poţi distra de Anul Nou în Bucureşti!

61432670

Revelionul este poate cea mai asteptata zi din an, iar petrecerea trebuie marcata corespunzator. Multi aleg locatii inedite, de care sa-si aminteasca, iar in Capitala ai doua variante inedite: un club de swing sau Casa Poporului.

Daca vrei sa inlcouiesti sarmalele obisnuite de la masa de Revelion cu ceva inedit, ai posibilitatea sa optezi pentru o amintire de neuitat intr-un club de swing. Dupa ora 00.00 poti marca trecerea dintre ani facand sex. „Revelionul intr-un club de swing e ceva cu totul special, nu prea se poate compara cu nimic. Ce e special e ca participantii pot face sex in noaptea de Revelion. Pentru cuplu taxa este 700 lei, pentru femeie singura 300, iar pentru barbat singur 500 lei. Anul trecut, toate locurile s-au ocupat in doar cateva zile din momentul in care am anuntat petrecerea”, a spus Roxana Ionita, managerul primului club de swing din Capitala.

61432666

Pentru a petrece de Revelion in locul unde se iau cele mai importante decizii din Romania, Palatul Parlamentului, trebuie sa scoti din buzunar cateva sute de euro. Pentru a intra trebuie sa va pregatiti si garderoba, deoarece codul vestimantar obligatoriu este inspirat din anii 1920.

61432663

 “Pretul biletelor variaza intre 100 si 250 euro, in functie de apropierea de scena. Cand am ales acesta locatie ne-am gandit ca este o ocazie extraordinara nu doar pentru romani, ci si pentru straini, de a petrece revelionul in „casa lui Ceausescu” asa cum este cunoscut in afara tarii Palatul Parlamentului. Evenimentul va fi de tinuta, incepand de la dress-code-ul Black-Tie, la menu-uri alese si sampanii fine, si terminand cu topul artistilor: Loredana, Horia Brenciu si multi altii”, ne-a declarat organizatorul evenimentului Alin Caraman.

Si edilii de sector le pregatesc surprize bucurestenilor. Astfel, primarul sectorului 3, Robert Negoita, va organiza Revelionul Solidaritatii pentru 1.500 – 2.000 de persoane. Petrecerea va avea loc la Sala Apollo din sectorul 3, iar bugetul alocat este de 558.00 de lei.

Nici in acest an primarul sectorului 5 nu se dezminte, iar Romexpo va fi si in acest an gazda celebrului Vanghelion. In jur de 6.000 de persoane sunt asteptate aici, iar se pare ca pretul unui bilet va fi in jur de 150 de lei. In sectorul 6 Revelionul va fi marcat cu o petrecere organizata intr-un cort incalzit din zona Pietei Moghioros, iar in prezent se lucreaza la ultimele detalii. Trecerea dintre ani nu va fi marcata de administratiile sectoarelor 1, 2, iar deocamdata nici Piedone nu are un plan pentru Revelion.

61432671

De asemenea, cluburile din Capitala sunt pregatite pentru Revelion. La Maraboo, atmosfera va fi intretinuta de Maximilian iar pretul este de 300 de lei de persoana. In clubul Boa petrecerea de Revelion va fi cu siguranta un succes, iar Loredana promite sa incinga atmosfera. Pretul unui bilet este de 500 de lei, iar cei care se misca repede vor plati cu 100 de lei mai putin pentru un bilet. In clubul One, Revelionul vine cu un motto inedit “elibereza pacatosul din tine”. Mancarea va fi la discretie, iar o masa de sase-opt locuri, cu pachet complet – loc, mancare si bautura -, costa intre 500 si 1.500 de euro.

La Bamboo vor urca pe scena Puya, Anda Adam si Pepe, iar intrarea va fi de 200 de lei, iar pentru o masa de opt persoane trebuie sa scoti din buzunar intre 500 si 1.500 de euro. Nici clubul Fratelli nu se lasa mai prejos, pentru petrecerea dintre ani un bilet costa 700 de lei. Atmosfera va fi intretinuta de Ruky DeeJay, Worthy Davis si Nikki McCoy veniti tocmai din New York. 

blank