Theo Rose
Showbiz

Theo Rose, prezentatoarea de la Super Star, sufera de o afectiune parsiva

Theo Rose, prezentatoarea de la SuperStar se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, pe care a preferat să le țină secrete. Recent însă, ea a vorbit despre boala parșivă de care a suferit și le-a explicat fanilor cum a reușit să o depășească.

Celebra cântăreață a cucerit rapid inimile tuturor românilor. Are o frumusețe naturală ieșită din comun, iar atitudinea ei a devenit extrem de plăcută. Totuși, în spatele momentelor extrem de frumoase pe care pare să le traverse, al zâmbetului superb și al ținutelor mereu la modă se ascund și o serie de probleme

Theo Rose se confruntă cu o boală parșivă, pe care au întâlnit-o și alte vedete din România

Theo Rose a recunoscut că s-a confruntat cu anxietatea, iar în prezent face eforturi pentru a menține un echilibru în viața ei și mai ales pentru a se putea odihni așa cum trebuie.

„A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele. Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită.

N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant „butonul, așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt. Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci”, a povestit Theo Rose.