După ce s-a vindecat a doua oară de COVID-19, Theo Rose a participat la un eveniment monden unde a făcut furori. Îmbrăcată într-o rochie super-sexy, artista a încins imaginaţia celor prezenţi.

Theo Rose şi-a postat, ulterior, o poză de la respectivul eveniment pe Instagram, iar comentariile au curs. Artista a purtat o rochie neagră, cu spatele gol, care avea și mai multe decupaje. Aceste decupaje ar fi putut cu foarte mare uşurinţă să scoată la iveală bucăţi din lenjeria intimă, aşa că Theo a ales s renunţe la ea.

„Dacă vă zic, crăpați de râs. Vedeam că toți oamenii care veneau să își ia premiul aveau un discurs pregătit sau erau oameni cu experiență, știau cum să spună, cu mulțumiri, cu din alea.

M-am gândit, uite mă, nu m-am pregătit și eu de acasă să zic și eu câteva vorbe deștepte aici la oamenii aceștia, să-i impresionez.

Am venit așa, nu știu să zic nimic. Și când mă uitam așa prin sală l-am văzut pe Cătălin Botezatu. El îmi știe retardul și dacă îi zic că nu am chiloți pe mine leșină de râs. Următorul gând a fost să tac din gură, să nu mă fac de râs. N-am chiloți astăzi. Așteptam cu nerăbdare să spun asta, a fost un an extraordinar pentru mine, într-adevăr, an pentru care am muncit mult. Știu că Dumnezeu m-a înzestrat cu câteva calități importante„, a povestit Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Comentariile au curs, printre comentatori numărându-se şi Constantin Enceanu:

„Cam goală!„, a scris Constantin Enceanu la fotografia cântăreței.

„Sunt pe jos! (n.r. de râs)„, i-a răspuns Theo Rose.

– „Traiască familia ta de nu ești bombă”

– „Am și eu o întrebare… Ești reală sau păpușă?”

– „Pune-ți chiloți pe tine, Theodora”

Theo Rose