International

TERORISTII I-AU UCIS SOTIA… A RASPUNS CU O SCRISOARE!

Sotia lui Antoine Leiris s-a numarat printre persoanele care si-au pierdut viata in atentatele de la Paris. Barbatul a raspuns printr-o scrisoare, catre Statul islamic, pe pagina sa de socializare: 1000“Vineri seara, ati furat viata unei fiinte exceptionale, iubirea vietii mele, mama fiului meu, insa nu veti avea ura mea. Nu stiu cine sunteti si nici nu vreau sa stiu, sunteti suflete moarte. Daca acest Dumnezeu pentru care ucideti ne-a facut dupa imaginea sa, fiecare glont din corpul sotiei mele este o rana in inima sa.

Asa ca nu va voi face cadoul de a va uri. Asta ati cautat, insa sa raspund urii cu manie ar insemna sa cedez aceleiasi ignorante care a facut din voi ceea ce sunteti. Vreti sa ma tem, sa imi privesc concetatenii cu un ochi neincrezator, sa imi sacrific libertatea pentru securitate. Ati pierdut. Acelasi jucator continua sa joace.

“Am vazut-o in dimineata asta. In cele din urma, dupa nopti si zile de asteptare. Era la fel de frumoasa ca atunci cand a plecat, vineri seara, la fel de frumoasa ca atunci cand m-am indragostit iremediabil de ea in urma cu peste 12 ani. Bineinteles ca sunt devastat de durere, va las aceasta mica victorie, insa va fi de scurta durata. Stiu ca ea ne va insoti in fiecare si si ca noi ne vom regasi in acel paradis al sufletelor libere in care voi nu veti avea niciodata acces.

Barbatul povesteste ca isi va trai viata ca si pana acum si se va asigura ca baietelul sau creste un om liber si fericit: “Noi suntem doi, fiul meu si eu, dar suntem mai puternici decat toate armatele din lume. Nu mai am timp sa pierd cu voi, trebuie sa ma duc la Melvil, care se trezeste. Are 17 luni, isi va manca gustarea ca in fiecare zi, apoi ne vom juca la fel ca in fiecare zi si toata viata acest baietel va va face afrontul de a fi fericit si liber. Pentru ca nu veti avea nici ura lui”.