Actualitate, Stiri

Teribil! Tragedia continuă în familia lui Ionuţ, copilul mâncat de câini

Andrei, frăţiorul copilului mort, a ajuns la psihiatrie! Necazurile se tin lant de familia Anghel care l-a pierdut recent pe micutul Ionut, mancat de caini! Din nefericire, fratele lui Ionut, Andrei, in varsta de sase ani, care a asitat la moarte ingerasului, este internat la psihiatrie!

media_137906588057158900Fratele lui Ionut, copilul ucis de maidanezi, se afla internat la Spitalul de psihiatrie „Alexandru Obregia” din Capitala. Medicii spun ca baietelul este zdruncinat psihic dupa moartea fratelui sau, asta dupa ce a asistat la macabrul incident!

“Cu ajutorul medicilor nostri psihiatri, starea lui Andrei s-a ameliorat, in sensul ca poate lega o conversatie cu privire tragedia fratelui sau la care a fost martor. Isi aminteste exact ceea ce s-a intamplat, cum fratele lui a fost sfasiat de caini si povesteste ca a vazut trupul fratiourul tarat de maidanezi in boscheti si cum ii sfasiau hainele de pe el. Copilul ar putea fi externat, astazi, dar a fost indrumat de noi catre centrul organizatiei Salvati Copiii, unde va beneficia gratuit de sprijinul unor psihoterapeuti foarte bine pregatiti”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului „A. Obregia”, Rodica Nastase.

In urma cu 10 zile, micutul Ionut, in varsta de doar patru anisori avea sa sfarseasca intr-un mod crunt, mancat de maidanezi langa parcul Tei din Bucuresti!

blank