Actualitate, Stiri, Ultima Ora

Teribil! Gigi Becali primeşte o nouă lovitură, din cauza propriului său comportament

Finanţatorul Stelei nu mai are voie să muncească la Hagi!

  becali

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, nu mai are voie să muncească la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, pe durata cercetărilor privind comportamentul său în ziua de permisie care i-a fost acordată în luna mai, au declarat surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

„Pe durata cercetării disciplinare, se opreşte persoana privată de libertate de la activităţile lucrative, potrivit regulamentului”, au precizat sursele citate, citate d eMediafax.

Finanţatorul Stelei lucra la Academia Hagi de sfârşitul lunii aprilie, după ce a fost semnat un contract de angajare pentru muncă necalificată. El a fost sancţionat de o comisie a Penitenciarului Poarta Albă după ce a dat declaraţii presei în timpul permisiei de 24 de ore, având suspendat o lună dreptul de a primi vizite şi pachete, sancţiunea fiind contestată, potrivit avocatului său, la judecatorul delegat din penitenciar

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă s-a autosesizat cu privire la comportamentul pe care l-a avut Becali în 12 mai, în ziua în care a obţinut permisia pentru a-şi vizita familia, existând suspiciunea că acesta a încălcat prevederile legale, au declarat în 15 mai, surse din cadrul ANP.

O comisie de la Penitenciarul Poarta Albă urmează să stabilească dacă Gigi Becali a încălcat Legea 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate.

„Dacă vor fi constatate abateri vor fi propuse sancţiuni, care vor putea fi contestate de deţinut. O eventuală contestaţie va fi analizată de judecătorul de supraveghere a privării de libertate, iar mai apoi şi această decizie va putea fi atacată în instanţă de deţinut, în cazul în care nu o consideră corectă”, au precizat sursele citate.

Gigi Becali a declarat, în 13 mai, că speră într-o decizie a Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO) prin care să îi fie permis să meargă la tratament, el susţinând că se vindecă mai greu, „cam în doi-trei ani, până la 1 decembrie, când vine noul preşedinte” şi îl graţiază, dacă „nu se ambiţionează şi tata Băse şi buf”.

 

 

blank