Teodora Vochin
Featured, Showbiz

Teodora Vochin ce spune despre relația cu fotbalistul Ilie Dumitrescu

Teodora Vochin fiica lui Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la Federația Română de Fotbal, a vorbit despre relația sa cu fostul fotbalist Ilie Dumitrescu.

Teodora Vochin s-a iubit cu celebrul fotbalist Ilie Dumitrescu, mai mare ca aceasta cu 25 ani. Tânăra a recunoscut într-un interviu pentru Antena Stars că tatăl său a fost deranjat de relația cu fostul fotbalist.

”Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum. Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat, a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât. Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a declarat Teodora la Antena Stars.

Ilie Dumitrescu are patru copii din două căsnicii anterioare, iar unul dintre băieţii săi, Dani (26 de ani), este mai în vârstă decât fosta iubită a fostului fotbalist. Andrei Vochin nu a fost de acord cu relația fiicei sale cu Ilie Dumitrescu, ba chiar i-ar fi cerut la aceea vreme să nu se mai întâlnească.

Teodora Vochin este în prezent stewardesa la Wizz Air, meserie pe care o îndrăgește foarte mult.