Showbiz, Stiri

TEO TRANDAFIR a vorbit DESCHIS despre OPERAŢIA ESTETICĂ pe care şi-a FĂCUT-O!

Teo Trandafir a fost prezentă în platoul unei emisiuni de la Kanal D, unde a comentat pe marginea transformărilor fizice pe care le-a suferit în ultima perioadă.

teo2

În ultima vreme, celebra prezentatoare de televiziune Teo Trandafiri a trecut prin diverse transformări fizice.

A făcut o operaţie de micşorare a stomacului, a slăbit 35 de kilograme în câteva luni, iar de curând a ajuns pe mâna medicului estetician, unde şi-a făcut o operaţie estetică la ochi, pentru înlăturarea ridurilor.

Teo Trandafir a vorbit despre intervenţia estetică şi nu numai în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, unde a fost invitată.

“Care operaţii estetice? Am făcut o singură operaţie. Trăiam cu obsesia că am slăbit 35 de kilograme şi din oglindă mă priveşte altcineva. Încerci să faci ceva. Adică făcură ele femei ca lumea, ca Cher şi altele. Mai am de dezumflat.

Intervenţia a fost la nivelul ochilor. Nu regret nimic. Aş face-o din nou.

Odată ce eşti foarte grasă şi ai sânge în sistem să recunoşti asta, nu mai poţi părăsi această zonă. După capul meu, eu sunt grasă şi voi fi grasă toată viaţa. Voi alege întotdeauna perechea mare de blugi.

Am fost iubită de bărbaţi la 140 de kilograme, înseamnă că ceva-ceva o fi fost. Nu mi-a fost ruşine cu mine decât când am fost proastă şi rea sau vicleană. Urăsc oamenii vicleni. Fereşte-te de Teo care nu mârâie. Dacă vorbesc, e de bine, dacă nu, e neplăcut”, a declarat Teo Trandafir.