Showbiz, Stiri

Teo Trandafir vorbeste despre iubire fetelor tinere

Teo Trandafir si-a serbat ziua de nastere in data 2 iunie, zi in care s-a si maritat, insa nu pentru mult timp

Teo TrandafirTeo Trandafir povesteste pe blogul personal despre iubire. Personal, isi cauta o alta iubire, avand in vedere ca ultima s-a stins printr-un divort. Chiar daca ziua de nastere o sa ramana o zi destul de melancolica pentru Teo Trandafir, a declarat ca priveste catre viitor cu speranta si ca trecutul ramane unul nostalgic.

 

Chiar daca in ziua fatidica de 2 iunie Teo Trandafir parca in sfarsit isi gasise dragostea si urma sa aiba un nou inceput, divortul si esecul nu a daramat-o.

 

„Apoi alta…și alta și alta… Irepetabile iubiri repetabile, ca merele. Ca valurile, ca pietrele, ca lacrimile, ca verighetele, ca rănile, mereu la fel și niciodată altfel decât asemenabile. Nu identice. Toate au lăsat în mine un sentiment pe care nu-l știu defini altfel decât „duioșie”. Mi-au șlefuit colțurile și mi-au tocit limba, dinții, unghiile. Orice e îngăduit în iubire. Orice. Apa, în iubire, nu fierbe la o sută de grade, nici unghiul drept n-are nouăzeci.

 

Am scris asta pentru fetele care citesc acest blog și care mă întreabă, multe, cum e cu iubirea, de unde știi, cum faci, cum se trece peste dureri și pasiuni, de parc-aș ști. Am înțeles numai că miza e să nu îmbătrânești, să nu te lași, să nu te acrești, ca vinurile lăsate peste noapte pe o masă încheiată trist. Am scris de drag. Degeaba. Dacă ajută pe cineva, e perfect. Pe mine m-a ajutat teribil să scriu simplu, cuminte și așezat despre marea mea iubire: următoarea.”, a spus Teo Trandafir pe blogul personal.

 

blank