Teo Trandafir
Showbiz

Teo Trandafir și-a făcut cont de Tik Tok, la 55 de ani. Care e motivul: „Trăim într-o societate lipsită de timp și de răbdare…”

Teo Trandafir și-a făcut cont de Tik Tok, la 55 de ani. Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. A debutat în televiziune în urmă cu aproape trei decenii și a moderat, de-a lungul carierei, mai multe formate celebre. De curând, gazda emisiunii „Teo Show’ a făcut câteva dezvăluiri despre viața profesională. Iată ce emisiune i-a ridicat cele mai multe provocări, dar și motivul pentru care și-a făcut cont de Tik Tok!

Teo Trandafir și-a făcut cont de Tik Tok, la 55 de ani. Teo Trandafir a debutat în lumea televiziunii în urmă cu aproape trei decenii. De-a lungul timpului, prezentatoarea TV a prezentat numeroase formate, iar acum moderează emisiunea „Teo Show’, difuzată la Kanal D. Într-un interviu recent, Teo Trandafir a dezvăluit ce emisiune i-a ridicat cele mai multe provocări pe parcursul carierei în televiziune.

Care a fost cea mai solicitantă emisiune prezentată de Teo Trandafir

Teo Trandafir susține că emisiunea „Vrei să fii milionar?’ a fost cea mai solicitantă din cariera ei. Prezentatoarea TV a fost gazdă a show-ului în perioada 2018-2019, atunci când l-a înlocuit pe Virgil Ianțu.

„Eu o să vă spun ce mi s-a părut cel mai solicitant, pentru că satisfacții sunt nenumărate și nu aș vrea să le prioritizez în vreun fel. Mi-a plăcut foarte mult formatul „Vrei să fii milionar?’ și am simțit că e provocator pentru mine, pentru că este un format complex. Faptul că a fost apreciat, pentru mine a contat enorm’, a spus aceasta, potrivit unica.ro.

Teo Trandafir, despre echilibrul între viața privată și cea profesională

Deși are o agendă încărcată, Teo Trandafir susține că a reușit să găsească echilibrul între viața profesională și cea privată. Prezentatorea TV refuză întâlnirile care nu au o importanță crescută și este adepta sincerității.

„De obicei învățând să spun Nu!’ dacă sunt oameni care țin neapărat să mă vadă ca să îmi spună nimic. Încerc să descopăr asta în timp și să spun adevărul: Nu am timp pentru asta!’. Dacă este ceva important răspund, evident, oricărei invitații’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Teo Trandafir și-a deschis cont de TikTok

De curând, Teo Trandafir a început să fie activă și pe TikTok. Realizatoarea TV recunoaște că încă se adaptează cu conținutul de pe plaforma de socializare și recunoaște că publicul din mediul online este cu mult diferit. Vedeta a decis să-și facă acest cont, pentru a urmări oamenii dragi și pe această aplicație.

„Am un cont de Instagram care a depășit jumătate de milion de oameni, ceea ce pentru mine a fost surprinzător și, cu modestie spun, am fost foarte mândră de asta. Contul de TikTok este încă la început, pentru că nu înțeleg foarte bine, deocamdată, fenomenul. Văd foarte mulți oameni care doar imită ce fac alții, ceea ce îmi este greu să înțeleg, dar urmăresc oamenii dragi și pe TikTok. Publicul din mediul online este diferit. Trăim într-o societate lipsită de timp și de răbdare. Pentru online trebuie să livrezi un conținut explicit, rapid și mai lesne de înțeles, a încheiat azi, a încehiat ea.

Sursa foto: Facebook

blank