Showbiz, Stiri

Teo Trandafir a reuşit să negocieze un salariu fabulos la Kanal D

Ce coleg de-al ei se oftică de moare?!

teo_trandafir_74636900_90569100

Se pare că Teo a dat lovitura odată cu angajarea sa la Kanal D şi probabil că o ajunge chiar pe Andreea Esca. Vedeta ar fi semnat pe 20.000 de euro pe lună, fapt ce a generat disensiuni în rândul celorlalte vedete ale postului TV, relatează site-ul ro.omg.yahoo.com

Salariul de 20.000 de euro pe care Teo Trandafir îl va încasa lunar de la Kanal D, unde prezintă emisiunea „Teo Show”, a creat nemulțumiri în rândul angajaților din televiziunea turcilor, care au contribuit la ridicarea ratingului.

Printre aceștia se află și Mădălin Ionescu, moderatorul emisiunii WOWbiz, care nu suportă ceva mai presus de… salariul său. Surse din Kanal D povestesc faptul că Mădălin discută aproape zilnic, pe la colțuri, despre fabulosul salariu al noii sale colege, care este aproape dublu față de al lui. El s-ar simţi nedreptăţit considerând că vechimea la Kanal D ar trebui să se vadă în cifra salariului.

Mădălin Ionescu ar fi semnat un contract pe 12.000 de euro, în octombrie 2012, când a venit de la Antena 1 în echipa de la Kanal D

Pentru cei 20.000 de euro, Teo se “bate” pentru audiență cu  Cătălin Măruță, cel care acum șase ani i-a luat locul în grila postului ProTV, dar și cu prezentatoarea “Acces direct”, Simona Gherghe. Show-ul lui Mădălin Ionescu concurează cu cel al lui Dan Capatos de la Antena 1. (I.G.)