Showbiz, Stiri

Teo Trandafir nu mai crede in dragostea imbecila sau in Fat-Frumos

Teo Trandafir a trecut prin multe greutati in ultimii ani, de aici si motivul pentru care nu mai crede in Fat-Frumos

Teo TrandafirTeo Trandafir a trecut prin multe incercari si greutati de cand a parasit televiziunea. Daca a reusit sa treaca peste problemele de sanatate, a insucceselor avute dupa ce a parasit trustul Pro, a dat peste altele mai mari in ceea ce priveste dragostea. S-a maritat cu un barbat despre care considera ca este alesul inimii, insa acesta a parasit-o. S-a dovedit ulterior ca avea mult prea multe secrete iar Teo Trandafir a ales sa incheie acea relatie.

 

Teo Trandafir a fost maritata cu Constantin Iosef, insa au fost casatoriti numai 6 luni de zile, divortul avand loc in decembrie 2012. Intreaga experienta a determinat-o pe aceasta sa nu mai creada deloc in naivitatea dragostei.

 

Teo Trandafir acum se bucura de viata impreuna cu fiica ei, insa nu mai crede in iubiri imbecile sau in Fat-Frumos care vine, ca in poveste, calare pe un cal alb.

 

„Nu cred in fericirea imbecila a idiotului care se trezeste dimineata hiptonizat. Nu mai cred in Fat-Frumos. Nu cred ca exista Fat-Frumos care urca scarile si iti bate tie la usa. M-am gandit la multe schimbari de-a lungul vietii, cred ca trebuie sa fii de-a dreptul prost sa nu te gandesti la nici un fel de schimbari. Cu toate acestea, nu imi voi lasa niciodată parul lung. In capul meu exista doar doua posibilitati: par curat sau parul lung. Nu stiu daca este vreo femeie pe lume care sa nu isi doreasca macar un machiaj decent. Nu m-am dat niciodata lebada pe gard sau frumusetea din Carpati. Cu ceea ce mi-a dat Dumnezeu, cred ca pot fi urata vesnic.”, a declarat teo Trandafir. .

blank