Showbiz, Stiri

Teo Trandafir, marturisirea care a socat pe toata lumea

Au trecut aproape doi ani de cand Teo Trandafir a divortat de Constantin Iosef, dar se pare ca ranile nu i s-au inchis nici acum. Prezentatoarea TV a facut o marturisire care a socat pe toata lumea. L-a atacat in direct pe fostul ei sot.

61313110

A crezut ca este jumatatea ei si i-a devenit sotie la sase luni de cand se cunoscusera, dar apoi a trait cea mai mare dezamagire din viata ei. In urma cu aproape doi ani, vestea ca Teo Trandafir divorteaza de Constantin Iosef a socat pe toata lumea.

Daca pana acum prezentatoarea TV a evitat sa povesteasca prea multe lucruri din mariajul ei si a vorbit foarte frumos despre fostul ei sot, acum a reusit sa socheze pe toata lumea.

In emisiunea de vinerea aceasta, vedeta a lasat sa ii scape o remarca la adresa lui Iosef, imediat dupa ce Ellie White cantase “Mi-e sete de tine”. Melodia se pare ca a rascolit-o cumplit.

61597271

“Ce piesa… Iubeam un bou pe atunci. Ce tampita eram. Credeam in iubire pe atunci. Acum toata lumea ma intreaba daca sunt bine. Da, sunt bine, de cand mi-am dat seama ca boul e bou si de Anul Nou”, a spus Teo.

In urma cu doi ani, Constantin Iosef si-a strans toate lucrurile din casa lui Teo si a plecat la inceputul lunii decembrie. Acesta a parasit-o pe prezentatoarea TV inainte de Sarbatorile de Iarna, exact atunci cand orice om are mai mare nevoie de iubire si caldura.