Showbiz, Stiri

Teo Trandafir i-a întors favorul Andreei Marin şi s-a dus la prima ediţiei a emisiunii „Zânei”

Teo a vorbit, în lacrimi, despre mare ei cumpănă: „Eram sigură că o să mor!”

teo-andreea-marin

Teo Trandafir a fost invitată de Andreea Marin în prima ediţie a emisiunii „Preţuieşte Viaţa”, de la TVR, aşa cum şi Andreea a fost la Teo în emisiune. Vedeta Kanal D a rememorat clipele cumplite pe care le-a trăit în urmă cu doi ani, când a fost diagnosticată cu pancreatită acută şi viaţa i-a atârnat de un fir de aţă.

„Mă săturasem să învăţ să merg. E greu să te ridici, după ce ai stat atât de mult în pat. Într-un an au fost cinci operaţii, într-o lună jumate, patru operaţii. Problema era cu capul. Nu îmi aminteam multe, oameni, fapte. Şi acum, văd oameni pe care îmi dau seama că îi ştiu, dar nu îmi amintesc numele lor. Sper să îmi dea un mail să îmi spună”, a povestit Teo, despre drama prin care a trecut.

maia_15

Vedeta a declarat că au fost momente în care credea că va muri, dar că fiica ei a fost cea care a motivat-o să lupte. „Mi se opriseră organele. Am zis că nu mai pot. Vrei să mori demn. Eram siguri că o să mor, şi eu şi doctorul de la spitalul din Viena. Dacă nu era fiica mea, eu muream, în mod sigur. Nu m-am rugat niciodată la Dumnezeu, nu am cerut niciodată. Dar s-a întâmplat să fie ziua Maiei. Eu tot făceam febră. Am spus asa: «Doamne, ai avut întotdeauna în mine un client mai puţin. Acum te rog, ajută-mă». Şi am scăpat de febră. Era pentru prima dată când nu eram la ziua Maiei”, a mai spus Teo, care a izbucnit în lacrimi în momentul în care Andreea Marin i-a prezentat un clip înregistrat, în care micuţa Maia i-a transmis mamei un mesaj emoţionant.

 

 

blank
blank