Featured, Showbiz

Teo Trandafir, încercată dur de viață: «Am suferit de nu m-am ridicat de pe podele»

Teo Trandafir, în vârstă de 50 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România și se bucură de o experiență în televiziune, pe măsură. Cunoscută pentru umorul său caracteristic, care reușește să aducă zâmbete pe fețele a sute de români, s-ar putea crede că Teo a avut parte de o viață fără dificultăți. În ciuda acestor aparențe, vedeta TV a mărturisit recent că a trecut prin momente cumplite, cărora le-a făcut față fără a atrage atenția asupra sa.

Teo a povestit, într-un interviu pentru adevarul.ro, cum a făcut față decepțiilor din dragoste pe care le-a trăit, dar și cum a trecut peste perioada în care a fost nevoită să stea departe de televiziune. Vedeta a mărturisit faptul că a încercat să-ți ascundă tristețea pe cât posibil, pentru că nu este genul care să „pozeze” în ipostaza de victimă, dar suferința a existat. Aceasta a trecut prin două divorțuri. „Am suferit ca un animal, am suferit cumplit, am suferit de nu m-am ridicat de pe podele. A fost ceva înspăimântător. Nu am spus niciodată nimic pentru că mi se pare oribil ca bărbatul care te-a rănit sau pe care l-ai rănit să ştie că tu suferi. El trebuie să-şi trăiască suferinţa lui, nu să i-o pui în braţe şi pe a ta. Pentru că se trezeşte în postura de dublă victimă. Şi am tăcut ca mormântul. Nu am trimis SMS-uri, nu sunt genul care să facă asta”, a explicat Teo Trandafir.

Teo este o mămică fericită, alături de fetița ei, Maia, în vârstă de 14 ani

Foto Instagram

Cât despre televiziune, prezentatoarea susține că există și o parte negativă a acestei meserii, iar ea a experimentat-o din plin, din păcate. „Televiziunea are o parte bună şi o parte proastă. Partea bună este cea evidentă: că apari la TV, că-ţi faci treaba şi îţi iei banii. Partea proastă este cea în care te hăituiesc paparazzi ca pe un câine prin boscheţi. Dacă renunţi la televiziune, rămâi cu partea proastă. În acea perioadă am fost şi săracă, şi hăituită de paparazzi prin boscheţi. (..) Când am divorţat s-au mutat în faţa casei mele (paparazzi n.r), la propriu, cu băgăjele, cu apă, îşi împărţeau unul altuia mâncare şi eu sufeream în casă îngrozitor. N-am putut să o scot pe fiică-mea din casă o săptămână. Cretinii spun că trebuie să-ţi asumi. Nu trebuie să-ţi asumi. Eu, de exemplu, dacă trebuie să merg pe stradă cu un bărbat, care arată măcar de departe ca un om, e clar că este: iubitul secret, bărbatul misterios, câteodată se întâmplă să fie câte 2-3”, a mai adăugat prezentatoarea. Teo este fericita mămică a unei fetițe înfiate pe nume Maia, în vârstă de 14 ani.