Showbiz, Stiri

Teo Trandafir: „In momentul asta, (…) nu cred in dragoste”

Mereu cu zambetul pe buze, Teo Trandafir incearca sa isi pastreze optimismul si sa treaca peste incercarile teribile care i-au marcat viata, desi ranile sunt adanci.

teo-trandafir-csidDupa a intampinat cateva probleme din punct de vedere medical, pe care nimeni nu credea ca le va depasi, Teo si-a revenit spectaculos si credea ca norocul incepe sa ii surada.

Credea ca l-a intalnit pe barbatul viselor ei, dar dupa numai cateva luni de la casatorie, sotul ei a dezamagit-o crunt. Au divortat amiabil, insa dezamagirea nu poate fi depasita atat de usor, motiv pentru care vedeta spune ca nu vrea sa mai auda de niciun barbat.

„In momentul asta, nu as mai avea incredere intr-un barbat si nu cred in dragoste. Dar stati putin, daca la un moment dat, peste 20 de ani, ma voi indragosti de un barbat o sa spuneti: <<Pai spuneai ca nu mai…?>>. Eu vorbesc despre acest moment, cat e ceasul? Pentru urmatoarele 5 minute, nu, nu cred in dragoste si nu mai am incredere intr-un barbat. Si dupa ce trec cele 5 minute puteti sa ma intrebati din nou”, declara Teo, incercand sa ascunda deceptiile din ultima vreme sub un zambet. (D.A)
 

blank
blank