Teo Trandafir
Showbiz

Teo Trandafir, din nou împreună cu Mircea Badea. Marea surpriză!

Teo Trandafir anunță că va avea un podcast săptămânal. Plecarea de la Kanal D i-a oferit din nou șansa de a se lansa în mediul online.

Teo Trandafir a confirmat că primul episod îl va avea ca invitat pe Mircea Badea. Cei doi au fost parteneri de emisiuni la mijlocul anilor 90′. Până în această vară, Teo realiza la Kanal D emisiunea Teo Show, care a fost întreruptă după zece ani de difuzare.

Teo Trandafir, apariție în mediul online printr-un podcast săptămânal

Vedeta a transmis fanilor că este pregătită să fie din nou alături de ei:

„Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum ştim noi”, a scris astăzi Teo Trandafir pe Facebook.

Teo Trandafir

Teo Trandafir a postat o fotografie în care apare cu un microfon de podcast.

Vedeta are un invitat special în primul episod

Primul invitat al noului podcast va fi Mircea Badea, cel alături de care a făcut echipă la mijlocul anilor 90′ în diferite emisiuni. Teo Trandafir și realizatorul „În gura presei” au moderat emisiunea Tele 7 abc – Dimineaţa devreme.

Ulterior, aceștia au fost gazdele „Teo şi Mircea Şou”, la Antena 1, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri. Cei doi erau şi în weekend pe post, dar cu un alt nume: „Teo şi Mircea.. reŞou”.

Cuplul s-a despărțit în anul 2000, după ce Teo a ajuns la Pro TV. Mircea Badea a trecut după pe la Realitatea TV, apoi la Prima TV și într-un final a ajuns la Antena 1.

Teo Trandafir spune că podcastul va fi despre oameni

Podcastul va apărea săptămânal, iar subiectul principal îl vor reprezenta oamenii:

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva”, a declarat Teo pentru Paginademedia.

Numele podcastului ar urma să fie „Gând la gând”. Vedeta TV spune că visează să o aibă invitată pe Michele Obama într-o bună zi:

„Nu aş vorbi, să nu fie cu ghinion. Dar visul vieţii mele este să o văd şi să stau de vorbă cu Michele Obama”, spune Teo.

blank