Teo Trandafir
Showbiz

Teo Trandafir, detalii neașteptate despre viața amoroasă. Ce secret intim a dezvăluit

Teo Trandafir este, cu siguranță, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România, cu o carieră impresionantă în mass-media, ce durează de mai bine de 20 de ani. În ciuda faptului că este una dintre cele mai titrate vedete autohtone, Teo Trandafir este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă.

Teo Trandafir, despre bărbatul din viața ei

De-a lungul timpului, Teo Trandafir a fost precaută și discretă în privința vieții sale personale. A fost căsătorită de două ori, însă ambele căsnicii au eșuat printr-o vizită la notar, pentru a semna divorțul.

Deși cea mai importantă persoană din viața ei este fiica ei Maia, în ciuda faptului că nu s-a recăsătorit a treia oară, Teo Trandafir mărturisește că niciodată nu a fost singură. Mai degrabă, diva a ales să nu se afișeze public la brațul partenerului ei de viață.

„Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză.

Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo.”, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate pentru viva.ro.

„Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege!”

În cadrul interviului acordat Revistei VIVA, Teo Trandafir a dezvăluit motivele pentru care niciodată nu va da detalii despre bărbatul din viața ei, fără acordul partenerului.

„Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea.

Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte.”, a completat faimoasa prezentatoare TV pentru sursa citată.