Teo Trandafir
Featured, Showbiz

Teo Trandafir, declarații despre căsătorie: „Niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem”

Teo Trandafir a făcut declarații despre cum vede o posibilă căsătorie și în ce context ar fi de acord să oficieze “cu acte” o relație.

Teo Trandafir, simpatică vedetă de la Kanal D, a povestit despre cum ar decurge în percepția ei un nou mariaj cu un posibil partener. Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori, mariajul cu aviatorul Alexandru Trandafir a durat șase ani, iar cea cu jucătorul de rugby Constantin Iosef a durat jumătate de an.

Cu toate acestea, Teo Trandafir nu se teme de o nouă provocare în ceea ce privește o relație serioasă de dragoste, iar vedeta a dat mai multe detalii despre cum vede un potențial mariaj. Teo susține că o căsătorie cu acte poate fi benefică în contextul în care există bunuri între parteneri care trebuie împărțite.

”Am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil. Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem.”, a declarat Teo Trandafir, conform Cancan.

Teo Trandafir despre noua relație a fiicei sale „La început a fost mai liniște”

Fiica lui Teo Trandafir are iubit. Maia are 17 ani și este o elevă de nota 10, iar prezentatoarea de la Kanal D este cea mai bună prietenă a ei. Vedeta a vorbit despre relaţia pe care o are cu iubitul fiicei sale. Chiar dacă la început a fost o reticenţă din partea tânărului, Teo a avut grijă să destindă atmosfera.

„Este o relație adolescentină frumoasă. Lucrurile au decurs firesc, am stat la masă, ne-am bucurat. La început a fost mai liniște, dar ni s-au dezlegat limbile repede, pentru că eu am grijă să fiu volubilă, iar Maia are grijă să îmi spună de fiecare dată: „Ai grijă să fii drăguță!. Maia este un copil normal și aduce în casă copii normali. Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă.

Nu i-am dat niciodată niciun sfat despre nimic. I-am spus că în această viață nu trebuie nimic, trebuie doar să fie fericită, nu este obligată să facă nimic din ceea ce nu este obligată. Viața, nu eu, o să o învețe că sunt momente în care trebuie să mai înghiți câte o gălușcă. Sfatul meu rămâne, însă, același!„, a declarat Teo Trandafir pentru Viva.ro.