Teo Trandafir
Featured, Showbiz

Teo Trandafir a povestit despre experienţa morţii clinice prin care a trecut

Mai bine de trei luni petrecute pe un pat de spital la clinica din Viena, operată de mai multe ori din cauza unei pancreatite grave, Teo Trandafir nu mai primise nicio șansă din partea medicilor. Însă Dumnezeu a avut alte planuri pentru îndrăgita prezentatoare tv care după zile în șir de comă, s-a întors practic din morți.

Experiența prin care a trecut simpatica vedetă e de-a dreptul tulburătoare pentru că Teo Trandafir povestește că a fost aproape de lumea de apoi.

”Eu am întrebat în momentul în care m-am trezit într-o cameră lăptoasă, am zis să fac și eu un mișto, am zis că dacă tot…să fac și eu o glumă… Zic: Doamne, suntem 7 miliarde, pot să schimb și eu o vorbă cu cineva? ”Nu, Teo, această este o experiență prin care trebuie să treci singură”.”, mărturisește Teo Trandafir.

Pregătită de moarte

Vedeta vorbește despre faptul că nu i-a fost frică de moarte. A auzit voci pe care nu le auzise niciodată și a văzut lucruri inimaginabile, spune Teo la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

”Mi-am dat seama că nu e de glumă și am întrebat cum aș face să trec în partea cealaltă… Mi s-a spus așa: imaginează-ți că ești pe un câmp verde, că sub tine curge un râu albastru perfect și acest râu te va lua cu el și te va duce acolo unde îți va fi mai bine…

Am închis ochii, am văzut pajiștea perfect verde, am văzut o pajiște irlandeză, mi-aduc aminte exact, era o pajiște irlandeză, prin ea curgea un râu perfect, și corpul meu levita deasupra acestui râu și urma să mă apropii de el ca să mă ducă acolo unde era de dus…”, povestește Teo.

”A doua zi dimineață, la ora 6,15 m-am trezit cu girafa, cu razele, cu domnii doctori ca să mă facă frumoasă, să mă spele, să mă spele pe cap, nu trecusem în partea cealaltă. Și am fost foarte dezamăgită vreo câteva minute. Și apoi am zis: auzi, știi ceva, mai e timp.”, încheie îndrăgita prezentatoare tv.