În 2014, Teo Trandafir s-a supus unei intervenţii chirurgicale de micșorare a stomacului, în urma căreia a slăbit considerabil. Dar greul abia avea să înceapă.

Ce mănâncă zilnic Teo Trandafir. Vedeta a trebuit să-şi menţină silueta dobândită în urma operaţiei, iar pentru aceasta a fost nevoită să-şi readapteze alimentaţia. Şi nu a părut să fie o sarcină prea dificilă pentru îndrăgita realizatoare TV.

Ce mănâncă zilnic Teo Trandafir: micul-dejun, identic de ani buni

De ani buni, Teo mănâncă zi de zi aproximativ aceleaşi lucruri.

„Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoară şi gata.

Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai… o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi.

După aceea, în timpul emisiunii, îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a spus Teo Trandafir potrivit presei mondene.

”Mă săturasem de miștouri ieftine”
Prezentatoarea de la ”Teo Show” a declarat recent că, deşi nu a fost discriminatăîn perioada în care era supraponderală, a vrut să slăbească pentru că a simţit presiune socială..

”Mă săturasem de miștouri ieftine. Chiar mă întrebam ce vor mai spune dacă nu voi mai fi grasă. Le-am luat pixul din mână. Să se iubească așa și să aibă încredere că va veni o zi în care lucrurile se vor așeza așa cum vor ei. Să mănânce liniștiți, să se bucure, să nu se simtă vinovați.

Sigur va veni o zi, o secundă în care totul se va schimba, într-un fel sau altul. Cu siguranță există discriminare. Eu am fost bine plătită și la 140 de kilograme, nu aș putea să emit o părere în acest sens”, a declarat Teo Trandafir pentru VIVA!.