Showbiz, Stiri

Teo suferă de singurătate?!

Vedeta se teme că nu va mai avea şansa de a întâlni  „un pic de dragoste” în viaţa ei

teo-trandafir

La aproape un an de la divort, Teo Trandafir recunoaste ca simte nevoia unui barbat in viata ei. Vedeta a spus in timpul emisiunii sale ca si-ar dori „un pic de dragoste” si, in ciuda incurajarilor celor din jur, pare sa nu mai aiba speranta ca se va ivi la orizont barbatul mult visat.

Teo Trandafir a divortat in urma cu aproape un an de Constantin Iosef, cel cu care a fost casatorita doar cateva luni. Vedeta de televiziune marturiseste insa ca, in ciuda aparentelor, simte nevoia prezentei unui partener de viata, chiar daca, dupa divort, a declarat ca nu isi mai doreste o noua casnicie.

Teo a declarat in cadrul emisiunii sale ca i-ar placea „un pic de dragoste” in viata ei. Invitata emisiunii, Marina Almasan, a incercat sa o incurajeze spunandu-i ca va aparea cu siguranta cineva la orizont, cineva care este „pus deoparte”.

Parca lipsita de speranta, Teo a raspuns: “Toata lumea imi spune asta. Eu cred ca este atat de bine pus deoparte ca nici el nu stie”.

teo-trandafir-constantin-iosef1

Teo Trandafir a fost casatorita pentru prima data la inceputul anilor ’90. A divortat insa dupa cativa ani si a urmat o perioada lunga in care nu s-a mai gandit la un nou mariaj.

Dupa incercarile dramatice prin care a trecut in 2011, cand a fost la un pas de moarte, fiind operata in mai multe randuri la Viena, Teo l-a intalnit pe Constantin Iosef, un fost jucator de rugby stabilit in Franta, pe internet.

S-a infiripat o relatie care s-a transformat intr-o casnicie, ce-i drept, prea scurta. Cei doi s-au casatorit pe 2 iunie 2012, de ziua de nastere a lui Teo, insa au divortat dupa doar jumatate de an.

blank