Showbiz, Stiri

“Teo Show” începe astăzi, la Kanal D

Teo Trandafir: “Joaca mea cu Maya e terapie”. Operată în februarie 2011, în Austria, de pancreatită, Teo Trandafir (45 de ani) a renăscut, după ce a învins boala, iar medicii îi dădeau mici şanse de supravieţuire. Vedeta spune că-şi face foarte des analizele şi că evită orice exces.

Teo-Trandafir-2-1024x682După operația suferită la Viena și după despărțirea de Constantin Iosef, Teo Trandafir a luat viața de la capăt.

Dar pentru asta a fost şi la psiholog pentru că, spune Teo, operaţia şi divorţul au afectat-o. Şi nu numai pe ea, ci  şi pe fetiţa ei, Maya.

“Toate lucrurile astea au afectat- o în măsura în care m-au afectat pe mine, dar am avut grijă, de fiecare dată, să o protejez, iar lucrurile au devenit, la un moment dat, şi reciproce. Am învăţat că împreună ne e mult mai uşor. De fiecare dată când sunt cu ea, indiferent de ce mi se întâmplă, starea mea se schimbă. N-ai cum să rămâi de piatră în faţa unui copil care râde şi te invită să te joci. În mijlocul jocurilor cu un copil, toate problemele dispar. Joaca mea cu Maya e terapie”, spune Teo.

Este foarte atentă în privinţa menţinerii stării de sănătate şi merge des la controale medicale.

“În principiu, lucrurile sunt foarte bune, îmi fac analize des, am grijă să mănânc cu atenţie, nu fac nici un fel de exces, am grijă să muncesc foarte organizat, în aşa fel încât să nu se supere pe mine numitul “Pancri”, pentru că noi aşa îi spunem. Un medic îmi zicea la un moment dat: “Zâmbiţi dimineaţa când vă treziţi, zâmbiţi-i pancreasului dumneavoastră!”. Aşa că, în fiecare zi, când mă trezesc, îl salut pe Pancri şi îl întreb cum stăm. Are momentele lui, are nişte fixuri. De exemplu, lui Pancri nu îi plac seminţele de chia, am încercat, am văzut că nu-i plac, am zis: “Gata, Pancri! Excludem seminţele de chia!” şi toată lumea e fericită, Pancri e mulţumit”, glumeşte Teo Trandafir care astăzi revine pe micul ecran cu un show care-i poartă numele, difuzat la Kanal D.