Showbiz, Stiri

Teo nu se simte perfect şi stresul o afectează

Teo: “Încă mi-e greu să mă concentrez la emisiune”

1239947_521097267983990_231569972_n

Stresul cauzat de munca zilnica pentru emisiunea sa de la Kanal D i-ar putea pune in pericol sanatatea lui Teo Trandafir. Vedeta este insa atenta sa se odihneasca suficient, noua ore pe noapte, pentru a nu cauza noi probleme de sanatate, asa cum s-a intamplat anul trecut.

Teo Trandafir a pasit cu dreptul al Kanal D. In conditiile in care nu modereaza o emisiune de scandal, audientele zilnice sunt considerabile.

Daca in primele editii avea emotii ingrozitoare, pe care telespectatorii le-au putut sesiza cu usurinta, cu timpul, Teo si-a intrat in rol si a redevenit prezentatoarea plina de viata si de haz pe care cu totii o stiam de la Pro Tv.

Cele doua ore de transmisie live, alaturi de orele de pregatire de dinaintea emisiunii sunt indeajuns de stresante pentru Teo pentru a se teme de noi probleme de sanatate. Vedeta de televiziune a gasit insa echilibrul care o tine, cel putin pe moment, departe de complicatii: doarme noua ore pe noapte, suficient pentru ca organismul sa nu se simta agresat.

“Inca mi-e greu sa ma concentrez la emisiune. Dar o fac in fiecare zi pana voi cadea”, a declarat vedeta pentru ziarulring.ro. “Am grija de programul de somn, opt ore pe noapte ca popa, ceea ce ma ajuta enorm, doar ca audientele sosesc la ora 9.00 si vine cocoselul care ma trezeste. Asa ca ma culc inainte de miezul noptii”, dă asigurări Teo.