Actualitate, Featured

Tentativă de viol, în Dolj! O femeie, atacată în faţa propietăţi

Tentativă de viol: Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Valea Stanciului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă de viol. Femeia a fost agresată pe drum, chiar în fața casei!

Tentativă de viol, în Dolj! o femeie, atacată în faţa propietăţi de un tânăr care era băut în noaptea de 15 spre 16 august, a încercat să întrețină relații sexuale cu o femeie în vârstă de 40 de ani, împotriva voinței acesteia.

Cea care a anunțat poliția a fost chiar femeia, aceasta spunându-le oamenilor legii că vecinii au scăpat-o din mâinile tânărului.

„La fața locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Segarcea, care, împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Valea Stanciului, au stabilit că, în noaptea de 15/16 august a.c., cel în cauză, un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu persoana vătămată, acesta fiind oprit de vecinii care fuseseră alertaţi de ţipetele femeii. Tânărul bănuit de tentativă la infracţiunea de viol a fugit de la faţa locului, fiind ulterior găsit de poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Tânărul a fost reținut și, ulterior, prezentat unităţii de parchet şi instanţei de judecată, fiind dispusă, faţă de el, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

blank