Tentativă de jaf
Actualitate, Featured

Tentativă de jaf, la o bancă din București, cu un pistol ce parea de jucarie

Tentativă de jaf, la o bancă din Capitală. Un bărbat a intrat, într-o bancă cu un pistol ce părea de jucarie, şi a cerut bani. Reacţia incredibilă a unui angajat l-a dezarmat pe hoţ care a părăsit imediat zona.

Cei mai mulţi dintre noi obişnuim să ne panicăm în situaţii de criză. O asemenea situaţie, desprinsă parcă din filmele de acţiune, a avut loc la o unitate bancară din Sectorul 5, unde un individ a intrat înarmat cu un pistol şi a cerut unui angajat toţi banii.

Cum a reuşit angajatul să gonească hoţul până la venirea Poliţiei
Cu o prezentă de spirit demnă de laudă, angajatul a evaluat rapid situaţia şi cu calm l-a refuzat pe individ după care i-a solicitat să plece din unitatea bancară.

Surprins probabil de reacţia inedită a angajatului, hoţul a ales să urmeze recomandarea şi a ieşit din bancă fără pradă. Imediat, martorii au sunat la Poliţie.

„Astăzi, în jurul orei 15:00, Sectia 17 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că la o unitate bancară din Sectorul 5, un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a intrat în sediul unei bănci, având asupra sa un pistol ce parea a fi de jucărie. Bărbatul ar fi solicitat unui angajat bani, însă acesta nu s-a conformat, spunandu-i să plece, context în care cel în cauză a părăsit banca, fără sa sustragă bani sau alte valori”, a anunţat Politia Capitalei.

Tentativă de jaf, la o bancă din București. Cercetarile au fost preluate de Serviciul de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti in vederea identificarii autorului, a transmis Poliţia Capitalei.


blank