Antena Stars
Showbiz

Tensiunile la Antena Stars se amplifică. Iubita lui Andrei Ștefănescu își pierde emisiunea

O serie de emisiuni difuzate de Antena Stars vor fi scoase din grilă ori modificate, în conformitate cu planurile noii conduceri a postului de bârfe și cancanuri. Elena Savu Răchițeanu este decisă să transforme televiziunea trustului Intact după chipul și asemănarea sa.

Antena Stars, postul de cancanuri al trustului Intact trece printr-o perioadă de reorganizare și reașezare. După numirea Elenei Savu Răchițeanu au avut loc mai multe schimbări în grilă și în rândul prezentatorilor. Anumite emisiuni vor fi scoase din grila de programe sau vor fi modificate în ton cu viziunea noilor șefi.

Antena Stars se reorganizează

Noua șefă a postului de televiziune, Elena Savu Răchițeanu, nu mai este dispusă să dea credit tuturor subalternilor săi. Ea are propriul proiect pe care dorește să-l implementeze, după ce a fost creditată să conducă postul. Și, drept urmare, acționează în consecință.

Emisiunea VedeTop, care se dorea un pamflet, ar putea fi scoasă din grila de programe de la Antena Stars. Show-ul, prezentat de Ștefania Duca, iubita lui Andrei Ștefănescu, era difuzat sâmbăta. Decizia ar avea la bază, conform cancan.ro, cifrele de audiență, foarte reduse, semn că nici publicul de bârfe nu mai este ce a fost.

Prezentatoare, iubita lui Andrei Ștefănescu, își va găsi locul, conform viziunii noii conduceri, la matinal Antena Stars, la și alții.

Antena Stars

Schimbări la televiziunea Intact

Zilele trecute o altă prezentatoare a postului de televiziune și-a pierdut slujba. Olga Popa, fina lui Mihai Morar a decis să plece din Stars, după o dispută cu unul dintre adjuncții Elenei Savu Răchițeanu.

Prezentatoarea ar fi refuzat să treacă pe un post de reporter ceea ce, în viziunea sa, ar fi echivalat cu o retrogradare. Drept urmare i s-a spus că serviciile sale nu mai sunt dorite la Antena Stars.

Olga Popa a fost readusă în postul de televiziune de fostul director, Cristi Ionescu, înlocuit de Elena Savu Răchițeanu.

Antena Stars are o nouă conducere

Elena Savu Răchițeanu l-a înlocuit pe Cristi Ionescu la conducerea postului de televiziune, iar acum caută să-și impună propriul proiect. Ea intenționează, conform sursei citate mai sus, să renunțe la vechii colaboratori ai predecesorului său. Iar decizia de schimbare este de natură să genereze tensiuni la Antena.

Elena Savu Răchițeanu este producătoarea emisiunii „Mireasa”, prezentată de Simona Gherghe.

blank