Showbiz, Stiri

Tenorul Costel Busuioc a revenit la meseria de zidar

Singura schimbare a fost că şi-a abandonat nevasta şi familia pentru o amantă mai tânără

4189-192602-busuioc

După o căsnicie de mai bine de 15 ani, celebrul tenor Costel Busuioc (40 de ani) şi-a părăsit soţia, fără să ţină cont că are patru copii. Tenorul, care a câştigat, în 2008, marele concurs muzical Fiii Babilonului, desfăşurat în Spania, a făcut acest pas pentru o femeie cu ceva ani mai mică decât el, despre care el susţine că este “inteligentă şi tenace”.

busuioc_06_853b22dfe2

Lui Costel Busuioc, considerat în 2008 o mare speranță a muzicii de operă, i s-a urcat vedetismul la cap. Şi ca orice om slab la suflet, și-a schimbat nevasta pe o femeie mai tânără. Soția Daniela și cei patru copii ai lui Costel au fost șocați când tatăl lor a părăsit căminul conjugal.

Iubitor al muzicii de operă, dar cântăreţ fără studii de specialitate, Costel Busuioc a încercat în repetate rânduri, fără succes însă, să-şi facă intrarea în lumea operei. Cum n-a primit nici o ofertă în acest sens, bărbatul, stabilit în Timişoara, a luat drumul Spaniei, angajându-se ca zidar. Iar banii strânşi cu sudoarea muncii îi trimitea regulat acasă, unde avea de hrănit cinci guri, pe soţia Daniela, dar şi pe cei patru copii ai săi, Tabita, Daniel, Sara şi Rebecca.

La aflarea veştii că se organizează concursul muzical Hijos de Babel (Fiii Babilonului), dedicat emigranţilor stabiliţi pe pământ spaniol, Costel Busuioc s-a prezentat la competiţie plin de speranţă şi, după ce şi-a umilit adversarii cu vocea sa dumnezeiască, juriul l-a desemnat, pe bună dreptate, marele câştigător. A urmat un contract cu casa de discuri Sony BMG, dar, după câteva concerte nu tocmai de succes, el s-a văzut nevoit să revină la vechea meserie, căci banii veniţi din muzică nu-i erau suficienţi pentru a-şi întreţine numeroasa familie. Însă, performanţa i s-a ridicat la cap lui Costel şi, inevitabil, a tânjit la mai mult în viaţă.

Untitled-7_566c0d_9c8c9332ee

Prin urmare, cum nici nevasta nu mai era de rangul lui, Busuioc s-a aruncat în braţele unei femei mult mai tinere, pentru care simte fluturaşi în stomac. Asta în condiţiile în care adesea el susţinea că nu şi-ar lăsa baltă niciodată familia, pe motiv că face parte din ordinul Oastea Domnului. Recent, el s-a destăinuit unui prieten cu care a copilărit şi care a dorit să ne împărtăşească dezvăluirile tenorului: “Costel mi-a zis că nu mai putea să stea cu Daniela, căci nu mai aveau în comun decât copiii şi un mare respect. În plus, el s-a lăudat că noua lui iubită este cu mult mai tânără, dar şi o persoană inteligentă şi tenace”.

Poate are dreptate şi Daniela o fi fost proastă că a stat atâţia ani lângă el şi că i-a dăruit atâţia copii. Chiar că nu merita Costel sacrificiul acestei femei…