Băieţii au fost de neoprit în finala turneului ATP pe iarbă

  Tecău-Rojer finala

Horia Tecău și Jean Julian Rojer au fost de neoprit în finala de dublu masculin de la Hertogenbosh pe care au disputat-o cu Santiago Gonzalez şi Scott Lipski. S-au impus cu 6 la 3, 7 la 6.

Tecău şi Rojer au ajuns la patru turnee câştigate împreună, însă marea provocare va începe de săptămâna viitoare. Perechea româno-olandeză va încerca să dea lovitura la Wimbledon.

Tecău are deja în palmares trei finale pierdute pe iarba de la All England Club.

Alte rezultate la Hertogenbosch: Coco Vandeweghe a câştigat primul trofeu în circuitul WTA. Americanca de 22 de ani s-a impus fără probleme în faţa chinezoaicei Jie Zheng în ultimul act de la s-Hertogenbosch.

Tenis (1)

Coco Vandeweghe a avut nevoie de doar o oră şi 12 minute pentru a câştiga finala de la s-Hertogenbosch. Americanca şi-a adjudecat cu 6 la 2 primul set din meciul cu chinezoaica Jie Zheng. Vandeweghe a fost mai constantă şi în actul secund, în care s-a impus cu 6 la 4. Cu această victorie, a 69-a jucătoare a lumii şi-a trecut în palmares primul trofeu WTA.

Pentru titlul câştigat pe iarba olandeză, Coco Vandeweghe mondial va primi 280 de puncte WTA şi aproape 35.000 de euro.

La masculin, Roberto Bautista Agut este noul campion de la Hertogenbosch. Spaniolul s-a impus la mare luptă în finala cu Benjamin Becker. Germanul a câştigat primul set cu 6 la 2, însă a scăzut apoi nivelul jocului. Bautista Agut a profitat şi a rezolvat ecuaţia partidei cu 7 la 6, 6 la 4. A fost prima victorie într-o finală de turneu ATP din cariera tenismenului iberic.

Turneul a fost dotat cu premii totale de 426.605 euro.