Life, Stiri, Ultima Ora

Tendintele 2015 in materie de coafuri. Afla cum poti fi in pas cu moda

Tendintele pe 2015 au in primul rand un singur punct comun: parul lung. Se poarta parul lung, pe care sa il poti aranja in diverse moduri. Fie ca este accesorizat, fie ca este un bob mai neglijent, fie ca vorbim de cozi sau de celebrul deja wet look.

img_1502871_thumbs_600x400_1731291

Naturaletea isi spune cuvantul in 2015. Se poarta bucle si onduleuri usor neglijente pe care oricine si le poate face acasa ori, daca este norocoasa, le are de la natura.

Un alt element care se poarta in 2015 sunt cozile de toate felurile: de la cele mici subtiri, pana la cele groase, asa zise de cal, unde este prioritar sa se vada un volum mare de par. Imaginea pe care trebuie sa o dea coafurii acest par usor rasucit si prelucrat este de un neglijent studiat.

1731271

Elementul nou ce apare in acest sezon nu il reprezinta neaparat impletiturile, ci acele cocuri mici si impletite, de balerina.

Ceea ce se poarta in 2015 este wet-look-ul, prezent la nivel international de ceva timp, si care in Romania nu a prins aproape deloc.

Ceea ce probabil va fi adoptat foarte rapid la noi este genul de coafura a la Brigitte Bardot, cu bucle mari, elegante, elastice si cu foarte mult volum.

1731281

Ideea accesoriilor va fi si mai accentuata in 2015: piepteni colorati, bentite, inele de par, snururi de par, flori si tot ceea ce poate fi vizibil in parul nostru si sa defineasca o originalitate a coafurii”, declara hairstilistul.