Showbiz, Stiri

Ţelul în viaţă al Biancăi Drăguşanu a fost să se facă mireasă

Nici unul dintre iubiţii ei de până acum nu a vrut să se însoare cu ea!

Ţelul în viaţă al Biancăi Drăguşanu a fost să se facă mireasă
Ţelul în viaţă al Biancăi Drăguşanu a fost să se facă mireasă

Astăzi, visul ei cel mai puternic al Biancăi devine realitate! Se mărită, în sfârşit, cu Victor Slav. Dar de ce nici unul dintre iubitii ei celebri de până acum nu au vrut sa o ia de nevasta?!

media_138039021710069900
Mihai Mătuşoiu a refuzat-o într-o emisiune de televiziune

Bianca a declarat, in nenumarate randuri, ca doreste sa isi intemeieze o familie, insa pana la Victor Slav nu a putut sa isi indeplineasca acest vis! Dintr-un motiv sau altul, iubitii ei anteriori nu au dorit sa faca pasul decisiv si au amanat momentul pana cand diva si-a gasit pe altcineva!

De pilda, primul ei iubit, Mihai Matusoiu a iubit-o la nebunie, dar felul de a fi al Biancai l-a determinat sa renunte la ea! “Mihai era umilit permanent de Bianca! Toti isi bateau joc de el si ii spuneau ca Dragusanca mai se duce si cu alti barbati, insa el nu credea! O adora si nu concepea viata fara ea! In ciuda faptului ca familia si apropiatii lui incercau sa ii arate adevarata fata a Biancai, el a stat cu ea mult timp! Pana intr-o zi cand a vazut cu ochii sai ca il insela! Din acel moment, nu a mai vrut sa auda de ea, chiar daca Bianca s-a dus la “Din dragoste” si l-a cerut si de barbat! Mihai a fost de neclintit! Nu si-a mai dorit o femeie ca ea, basca sa ii fie si sotie!”, a povestit o apropiata a lui Matusoiu, în presă.

media_138039028091264900
Coco Păun a bătut-o până a nenorocit-o

Coco Paun a avut si el un loc important in viata Biancai Dragusanu! Afaceristul a fost cel care a cizelat-o si i-a aratat viata cu alti ochi, insa nici in cazul lui nu se putea ajunge la altar! Coco avea o alta relatie, cu o femeie speciala si, in ciuda insistentelor roscatei de a o lua de sotie pe ea, acesta a fost de neclintit! Ba mai mult, s-au si certat la un moment dat si s-ar fi lasat si cu o bataie ca-n filme si cu semne de care Bianca nici azi nu a scapat!

bote
Bote s-a simţit bine cu Bbianca şi… atât

Catalin Botezatu a adus-o pe Bianca Dragusanu in lumina reflectoarelor! Bianca a devenit “Blonda lui Bote” si toate ziarele au inceput sa scrie despre relatia lor!

bianca_bote_sex_in_paduree
Bianca s-a lăsat răpită în pădure de Cătălin Botezatu, dub ochii unui paparazzi

Ba chiar la un moment dat se punea problema unei casatorii, insa designerul nici nu a vrut sa auda de asa ceva! El nu este adeptul insuratorii, in plus, atitudinea iubitei l-a determinat, la un moment dat, sa puna punct relatiei.

adrian_cristea_bianca_dragusanu_cd4b317204_8eb891b403
Se spune că şi acum Adrian Cristea suspină după roşcată

Adrian Cristea este ultimul pe lista de fosti iubiti! El a fost si omul pe care Bianca l-a idolatrizat si langa care se vedea toata viata! Au fost doi ani si ceva de amor nebun, dar, surpriza, nici cu el nu a ajuns la maritis. “Adi i-a oferit de doua ori inelul de logodna, a facut o sedinta foto cu ea de nunta, s-a interesat de un restaurant pentru petrecere, dar oficial, nu a cerut-o niciodata de sotie! Acesta a fost si motivul pentru care s-au despartit! Cristea nu vroia sa faca pasul spre insuratoare, considera ca mai are de copilarit, iar ea dorea cu disperare o nunta!

media_138039021797565800
Astăzi, Bianca va fi mireasa lui Victor Slav. În sfârşit, a reuşit!

Asa ca, l-a parasit si l-a intalnit cu Victor Slav, cu care, in sfarsit, a reusit sa se casatoreasca!”, a spus o prietena a vedetei! (I.G.)