Sport, Stiri

Tehnicianul Stelei vrea să clarifice relaţia sa cu jurnaliştii sportivi

Laurenţiu Reghecampf după incidentele de la Vaslui: “Nu-mi mai scrieți numele!”

Reghe

“Suntem bine, am ajuns in cantonament. Am preferat sa plecam din Romania sa putem sa ne pregatim cum trebuie. Avem o saptamana la dispozitie, incercam sa reintroducem jucatorii care nu s-au pregatit cu echipa. Ma refer aici la Chipciu, Pintilii si Nikolic, jucatori in recuperare. Vor fi antrenamente dure, speram sa ii avem pe toti la maximum.

Noi aveam nevoie de un meci bun. Am vorbit cu Mircea Lucescu si am legat un amical. Ambele echipe au multi jucatori la nationala, dar cu cei ramasi o sa facem un meci competitiv. Sunt sigur ca ne vom califica in primava europeana”, a spus Laurentiu Reghecampf pentru Dolce Sport.

După Vaslui – Steaua, un jurnalist l-a acuzat pe Reghecampf de agresiune. “Nu a fost niciun incident la Vaslui. Eu am vorbit cu doamna respectiva si i-am spus sa nu se enerveze foarte tare. Era dreptul meu sa nu raspund la anumite intrebari, mai ales ca erau intrebari despre arbitraj, ca Steaua venea la Vaslui cu arbitrii?! Cei doi jurnalisti au iesit din conferinta urland ‘Lasati-i sa se pregateasca de UCL’, ceea ce mi se pare o lipsa de respect. Eu nu voi vorbi niciodata despre arbitraj.

As ruga foarte respectuos presa scrisa sa nu mai imi scrie numele si sa nu mai apar in ziarele lor, pentru ca oricum nu are rost. Apar doar cand este un scandal sau cand au de criticat ceva”, a mai explicat Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei a vorbit si despre posibilitatea ca Mutu sa revina la Dinamo. “Daca Dinamo reuseste sa-l ia pe Adrian Mutu, ar fi intr-adevar o lovitura de imagine. E un jucator de valoare care mai poate evolua cel putin doi ani la cel mai inalt nivel. In cazul in care va semna, conducerea lui Dinamo trebuie felicitata, de regula jucatorii de valoare vor ramana cat mai mult la cel mai inalt nivel”, a mai spus tehnicianul Stelei.