Showbiz, Stiri

Taximetristul care i-a vandut otrava Madalinei Manole, blestemat?!

Dupa ce i-a vandut Furadan Madalinei Manole, taximetristul a recidivat. A fost parasit de sotie si a ramas fara bani, dar tot nu s-a cumintit, ba dimpotriva, s-a afiliat cu o grupare de traficanti de persoane pentru 200 de euro pentru fiecare transport.

61384145Sorin Cristian Urziceanu este barbatul care a fost condamnat la trei ani de inchisoare dupa ce i-a furnizat otrava Madalinei Manole, riscand sa ajunga din nou dupa gratii din cauza afilierii unei grupari de calauze pentru migranti, contra 200 de euro pe transport.

61384144Potrivit procurorilor, cei doi irakieni au fost luati dintr-un centru de transfugi din Bucuresti si i-au platit lui Urziceanu cate 200 de euro pentru a ajunge in Ungaria.

Taximetristul este banuit acum ca ar face parte dintr-un grup infractional mult mai extins, de 30 de persoane, cetateni romani, turci, bulgari, sirieni, irakieni si nemti, tot specializati in traficul de migranti.

Din cercetarile de pana in momentul de fata, se considera ca membrii grupului infractional au racolat si calauzit aproximativ 100 de migranti, pretul platit de fiecare persoana ajungand chiar pana la 8,000 de euro. (D.A)